Szívműtétje után hazaengedték a kórházból, társasjátékozott a kilencéves unokájával, majd másnap reggel elhunyt a Fradi legendás szurkolója, az isaszegi Zöld Sasok Étterem és Panzió tulajdonosa.

Isaszegen is Zöld Sasok

Gyászol a család és gyászol a Ferencváros is. A Fradi elvesztette egy legendás szurkolóját, Répási Tibort. A férfi egész életében a zöld-fehér csapatért szorított, és szimpátiáját azzal is egyértelművé tette, hogy a Zöld Sasok nevet adta az Isaszegen nyitott étterem-panziójának. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nyilasi Tibor is törzsvendége volt

Az éttermet természetesen számos futballista rendszeresen látogatta, így több híres játékossal is szoros barátságot ápolt, többek között Nyilasi Tiborral és idősebb Lisztes Krisztiánnal, akivel legutóbb két hete, a metróban találkozott. Tibor a Fradi szeretetét természetesen a kilencéves unokájának, Milánnak is átadta.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Unokájának is átadta az érzést

„Otthon csak a Fradi meccsei mentek a tévében, legyen szó fociról, kézilabdáról vagy vízilabdáról. Milán is versenyszerűen vízilabdázik, az edzésekre pedig rendszeresen a nagyapja vitte el” – mesélte a 60 évesen elhunyt vállalkozó felesége, Klári.

Alig kapott levegőt

A gyászoló asszony elmondta: Tibor már napok óta nem érezte jól magát. Szombat este azt mondta, hogy alig kap levegőt. Az étteremben foglalások voltak, ezért dolgozni kellett, de természetesen azonnal intézkedtek.

Szívinfarktussal megoperálták

„A mentősök bevitték az ügyeletre Kerepestarcsára, de onnan hamar átszállították Budapestre, a Haller utcai kardiológiára. Szívinfarktussal megoperálták, szívkatétert kapott. Vasárnap már jobban érezte magát, ezért kedden hazaengedték a kórházból” – elevenítette fel a történteket az özvegy a Ripostnak.

Lefeküdt aludni, reggelre meghalt

„Este hazajött az unokánk. Nagyon örültek egymásnak Tiborral. Viccelődtek, beszélgettek és társasjátékoztak, majd a férjem lefeküdt aludni. Reggelre meghalt” – csuklott el Klári hangja, és hozzátette: az unokának már most nagyon hiányzik a szeretett nagypapája.

A szomszéd utcába költöztek

Nem csoda, hiszen Répásiék lánya a szomszéd utcába költözött a családjával, így napi szinten is személyesen találkozhattak.

Küzdeni mindig, feladni soha!

„Az unokánk folyamatosan emlegeti Tibort és a tanításait. A B-közép egyik legismertebb rigmusát az elsők között sajátította el a nagypapájától: „Küzdeni mindig, feladni soha!” Ez a mondás egyébként meghatározta a férjem életszemléletét is. Olyan férfi volt, aki a jég hátán is megélt, és az akadályokat megoldandó feladatnak tekintette. Halála pótolhatatlan veszteséget jelent a családnak” – zárta gondolatait a gyászoló asszony. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az isaszegi Zöld Sasok Étterem. Fotó: Facebook