Péntek este egy fiatal, BMW-t vezető sofőrrel is kibabrált a nedves úttest a fővárosban. Az autó egy kanyarban kicsúszott a Hungária körúton és a szabályosan parkoló személygépkocsik közé csapódott. Legalább négy kocsi és egy villanyoszlop látta kárát a manővernek. A férfi a történtek után lelépett a helyszínről, később aztán visszatért.

Megcsúszott és becsapódott a BMW

Péntek este, a Hungária körút Árpád híd felé vezető oldalán, a Mogyoródi út utáni balkanyarban egy BMW kombi csúszott meg a nedves úttesten, emiatt a sofőr ellenkormányzott, az autó viszont ennek következtében jobbra kitört, majd a jobb oldali járda mellett szabályosan parkoló autók közé csapódott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hatalmas rombolás

Először egy Opel Corsa oldalának hajtott, ezután továbbpördülve egy Nissan Micranak vágódott, amelyet egy acél villanyoszlopnak, illetve az előtte parkoló másik Opel Corsanak lökött, a második Opel pedig ettől az előtte álló Renault Lagunanak ütközött.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lelépett a baleset okozója

A BMW ezután teljesen összetörve a külső sávban állt meg, már a menetiránynak megfelelően. A balesetet okozó fiatalember a Rákóczi úton történ esethez hasonlóan szintén kiugrott a roncsból és elhagyta a helyszínt, de később visszatért és elismerte a felelősségét.

Később visszatért

A BMW ugyanis kölcsönben volt nála és azt mondta, hogy személyesen akarta értesíteni a tulajt, aki a közelben lakik, ezért tűnt el kis időre… A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK