Eltűnt egy 20 éves férfi Budapest belvárosából, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik.

A 18. kerületből tűnt el

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 18. Kerületi Rendőrkapitányság körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Kis György István ügyében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Orvosi segítségre szorulhat

A rendelkezésre álló adatok szerint az 20 éves férfi 2022. október 8-án 16 óra 15 perc körül ismeretlen helyre távozott.  Orvosi segítségre szorulhat, a rendőrök jelenleg is keresik.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Személyleírása

Kis György István körülbelül 175 cm magas, rövid, barna hajú, barna szemű, szemüveges. Utolsó ismert ruházata bordó pulóverből, fekete nadrágból, és papucsból állt.

Fotón az eltűnt férfi:

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 18. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Kis György István tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Egy 32 éves férfi a felesége keres kétségbeesetten

Ahogyan azt a Kékvillogó is megírta már a családja is keresi azt a 32 éves férfit, még aki szeptember 28-án éjjel tűnt el egy ferencvárosi szórakozóhelyről. A rendőrség nem indított nyomozást, a család magánúton keresi az eltűnt férfit.

Egy szórakozóhelyről tűnt el

Mint arról beszámoltunk rendelkezésre álló adatok szerint az 32 éves férfi 2022. szeptember 28-án 23 óra 50 perc körül egy budapesti, 9. kerületi szórakozóhelyről ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik. Szűcs Tamás körülbelül 190 cm magas, sportos testalkatú, haja szőkésbarna, borostás, szemüveget visel.

Ruházata

Utolsó ismert ruházata fehér pulóverből, fekete farmerból, sötét sportcipőből és piros, eldobható esőkabátból állt. 

Ismerősei is keresik

Szűcs Tamás felesége az Index megkeresésére elmondta, hogy mivel felnőtt eltűntről van szó, aki beszámítható, ezért a rendőrség nem indít nyomozást, így a családtagok és a barátok magánjellegű kereséseket szerveznek.

Semmilyen adathoz nem jutnak hozzá

Az eltűnt férfi felesége azt mondta, hogy jelentősen megnehezíti a keresést, hogy sem cellaadatokat, sem biztonsági kamera felvételeket és bankkártyás vásárlásokról való visszaigazolásokat nem tudnak kikérni, mivel egyelőre nincs bizonyíték arról, hogy bűncselekmény történt volna.

Otthon hagyta pénztárcáját

A feleség azt is elmondta, hogy később megtalálta otthon férje pénztárcáját, benne az összes iratával és a bankkártyájával, de a férfi telefonja szerda óta inaktív, tehát szerinte vásárolni sem tud semmit.

Kutyákkal is keresték

Szűcs Tamás családja a Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület segítségével kutyás keresésére indultak, és megpróbálták kideríteni, hogy merre indulhatott el a férfi a ferencvárosi szórakozóhelyről.

Kevés a nyom

A keresést azonban több tényező is nehezítette. Az elmúlt napok esőzései miatt kevés a nyom, amelyen a kutyák elindulhatnának, és a szórakozóhelytől a férfi otthonáig vezető útvonal is nagyon forgalmas, és több fás-bokros terület is szegélyezi. A feleség elmondása szerint eddig annyit tudnak, hogy Szűcs Tamás valószínűleg hazafelé tarthatott, de továbbra is keresik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu