Már a családja is keresi azt a 32 éves férfit, még aki szeptember 28-án éjjel tűnt el egy ferencvárosi szórakozóhelyről. A rendőrség nem indított nyomozást, a család magánúton keresi az eltűnt férfit.

Eltűnt egy férfi

A rendelkezésre álló adatok szerint az 32 éves férfi 2022. szeptember 28-án 23 óra 50 perc körül egy budapesti, 9. kerületi szórakozóhelyről ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik. Szűcs Tamás körülbelül 190 cm magas, sportos testalkatú, haja szőkésbarna, borostás, szemüveget visel.

Ruházata

Utolsó ismert ruházata fehér pulóverből, fekete farmerból, sötét sportcipőből és piros, eldobható esőkabátból állt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ismerősei is keresik

Szűcs Tamás felesége az Index megkeresésére elmondta, hogy mivel felnőtt eltűntről van szó, aki beszámítható, ezért a rendőrség nem indít nyomozást, így a családtagok és a barátok magánjellegű kereséseket szerveznek.

Semmilyen adathoz nem jutnak hozzá

Az eltűnt férfi felesége azt mondta, hogy jelentősen megnehezíti a keresést, hogy sem cellaadatokat, sem biztonsági kamera felvételeket és bankkártyás vásárlásokról való visszaigazolásokat nem tudnak kikérni, mivel egyelőre nincs bizonyíték arról, hogy bűncselekmény történt volna.

Otthon hagyta pénztárcáját

A feleség azt is elmondta, hogy később megtalálta otthon férje pénztárcáját, benne az összes iratával és a bankkártyájával, de a férfi telefonja szerda óta inaktív, tehát szerinte vásárolni sem tud semmit.

Kutyákkal is keresték

Szűcs Tamás családja a Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület segítségével kutyás keresésére indultak, és megpróbálták kideríteni, hogy merre indulhatott el a férfi a ferencvárosi szórakozóhelyről.

Kevés a nyom

A keresést azonban több tényező is nehezítette. Az elmúlt napok esőzései miatt kevés a nyom, amelyen a kutyák elindulhatnának, és a szórakozóhelytől a férfi otthonáig vezető útvonal is nagyon forgalmas, és több fás-bokros terület is szegélyezi. A feleség elmondása szerint eddig annyit tudnak, hogy Szűcs Tamás valószínűleg hazafelé tarthatott, de továbbra is keresik. 

Itt tudsz bejelentést tenni

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Szűcs Tamás tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú-zöldszámon, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Szűcs Tamás – Forrás: police.hu