Hétfőn a kora délutáni órákban személyi sérüléssel járó baleset történt Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre bevezető úton, melynek során a vétlen autó a tetejére borulva állt meg. Az ütközés részese volt az egyik személygépkocsiban egy gyermek is. Cikkünk végén mutatjuk a helyszínen készült képeket.

Nagy volt a forgalom

A Posta Logisztika felőli bekötőúton közlekedett a Renault Koleos, amely a főúthoz érve megállt az Állj! Elsőbbségadás kötelező táblánál. A sofőr egyenesen akart tovább haladni, ám a főút külső sávjában kis sebességgel, de folyamatosan jöttek a járművek. A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Nem vette észre a Suzukit

Az egyik autós azonban előzékenyen megállt, hogy kiengedje a Koleost. A sofőr gázt adott, elindult keresztbe, ám azt nem vette észre, hogy a szinte üres belső sávban nagyobb sebességgel érkezik egy Suzuki Vitara.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megpördült és a tetejére fordult

A Renault egyenesen a Suzuki jobb oldalának ütközött, amitől a Vitara megbillent, az oldalán csúszott, majd a tetejére borult, közben megpördült, végül a külső sávban csordogáló autók között haladó Opel Insignia kombi hátuljának csapódott.

Egy gyermek utazott az egyik autóban  

A Suzukit vezető férfi megsérült a balesetben, de szerencsére nem súlyosan, ki tudott mászni a roncsból az egyik kitört ablak helyén. A Renault-ban egy férfi és egy gyerek utazott, ők nem sérültek meg, mint ahogy az Opel vezetője sem.

Lezárták a reptéri bevezető utat

A hármas karambolhoz a repülőtéri hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket, majd visszaborították a Suzukit a kerekeire. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt a reptéri bevezető utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelték. A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK