Kétgyermekes családapa vesztette életét egy motorbalesetben Szegeden. Sz. Richárd véletlenül futott rá egy padkára és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Ismerősei szerint figyelmes, nyugodt motoros volt és sajnos elég volt egy kis kihagyás, hogy bekövetkezzen a végzetes tragédia.   

Szegélykőnek ütközött és felborult

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy halálos közlekedési baleset történt Szegeden, a Körtöltés utcában. A tragédia június 9-én valamivel éjfél előtt következett be: a rendelkezésre álló adatok alapján egy motorkerékpáros eddig ismeretlen körülmények között egy szegélykőnek ütközött és felborult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A helyszínen meghalt

A balesetben a motor vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy még a helyszínen meghalt, írta közleményében a rendőrség.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hatalmas csattanás

A város egyik nyugodt, kertvárosi utcájában hatalmas csattanásra riadtak fel. A motoros az ütközését követően valószínűleg még több métert csúszott, járművének eleje pedig teljesen összezúzódott.

Hosszú ideig próbálták újraéleszteni

A környékbeliek azonnal segítséget hívtak, a mentők pedig perceken belül a helyszínre értek és minden erejükkel próbálták megmenteni a férfi életét. Richárdot hosszú időn keresztül próbálták újraéleszteni, de olyan súlyosan megsérült, hogy nem élte túl a balesetet.

Kétgyermekes családapa az áldozat

A helyiek közül többen is ismerték az áldozatot, a kétgyermekes családapát. Hangsúlyozták: a férfi mindig figyelmesen és nyugodtan közlekedett, egyáltalán nem hajtott őrült módjára.

Figyelmes, nyugodt motoros volt

„Figyelmes, nyugodt motoros volt, nem az, aki ész nélkül rohan bele a világba. De sajnos kis sebességgel is történhet végzetes tragédia. Szörnyű és igazságtalan, hogy ez pont Ricsivel történt. Jó lelkű, segítőkész, felelősségteljes családapa volt, aki élt-halt a családjáért és feleségéért” – mondta a férfi ismerőse a Borsnak.

„Igazságtalan az élet”

„Nagyon szép családja volt, a két fiút is szépen nevelték. Szegény Ricsi olyan fiatal volt még, a gyerekei is kicsik, az élet igazságtalan, hogy nem láthatja felnőni őket” – tette hozzá szomorúan.

 Hódmezővásárhelyen is meghalt egy motoros

Amint azt a Kékvillogó is megírta április végén felborult egy motoros a 472-es főúton, a 199-es kilométernél, Hódmezővásárhely belterületén, az Ipoly utcánál. A mentők küzdöttek a súlyos sérüléseket szenvedett motoros életéért, de sajnos már nem lehetett megmenteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: police.hu