A férfi először csak fenyegetőzött, majd egy öt kilós vassal verte fejbe a főnökét, helyettesét elverte, a vasat pedig egy kocsiba szúrta. Mindezt azért, mert főnöke kirúgta munkahelyéről.

Molesztálta kolléganőjét

A férfi esztergályosként dolgozott egy ajkai cégnél, azonban amellett, hogy a munkája is hagyott némi kívánnivalót maga után, még egy női kollégájukat is molesztálta, így főnökei úgy döntöttek, hogy megválnak tőle. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Számított a balhéra

Mivel mindenki tudta, hogy az esztergályos még elég agresszív természetű is, így a főnök a helyettesét is behívta akkorra, amikor a kirúgást közölték a munkással, ugyanis attól félt: ha meghallja a hírt, balhézni fog.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fenyegetőzött a férfi

Számításai beváltak, ugyanis miután közölték vele, hogy megválnak tőle, a férfi azonnal dühbe gurult, és azt ordította: ha kirúgják, akkor vér fog folyni.

A főnökök próbálták csitítani a férfit

Ezután kirohant az udvarra, ahol fel és alá járkált. A két főnök tanácstalan volt, még az ügyvédeiket is felhívták, akik bár azt tanácsolták nekik, hogy hívják a zsarukat, a főnökök végül inkább úgy döntöttek: ők maguk próbálják megnyugtatni a feldúlt melóst.

Teljesen bekattant

Mikor közelebb mentek hozzá és kérték a férfit, hogy próbálják meg emberi módon megbeszélni a történteket, a munkás végképp bekattant.

Ordította, hogy megöli

Felkapott egy 5 kilós, vasból készült zártszelvényt, és a főnökére sújtott vele. Közben azt ordította: most megöllek!

Eszméletlenül esett össze

A férfi ugyan az első csapás elől még kitért, és a kezével is próbálta megállítani a vágást, a vas úgy eltalálta a fejét, hogy azonnal eszméletlenül összerogyott. 

Főnöke helyettesét is megtámadta

Ezután a kirúgott munkás, akinek már vérben forgott a szeme, még jobban feltüzelte magát és a főnöke helyettesére rontott.

Puszta kézzel rontott neki

A feldühödött munkás átesett az ájult főnökén, közben a kezéből is kiesett a vasszerkezet. Ezután, puszta kézzel nekirontott a helyettesnek, akit ahol csak ért, ott ütött.

Felnyársalta a kocsit

Majd újra kezébe vette a vasfegyvert és az egyik munkatársuk autójának rontott vele, szabályosan felnyársalta vel e a kocsit.A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Bíróság elé áll

A férfit elfogták, és mivel nem rajta múlt, hogy nem lett tragédia az esetből, emberölés kísérlete miatt áll bíróság elé.

Több hónapig volt kórházban

Főnökeit kórházba vitték, az összevert helyettes könnyebben sérült, azonban főnöke súlyosan: több hónapig lábadozott, mire felépült sérüléseiből.

Kiemelt kép: ezt az autót tette tökre a felbőszült férfi – Forrás: ugyeszseg.hu