Egymás mellett halt meg két fiatal Budapesten, szombat hajnalban bekövetkezett balesetben. A 22 éves Lili és a valamivel idősebb barátja tehetséges táncművészek voltak, ígéretes jövő állt előttük. A rendőrség vizsgálja a tragédia körülményeit.

Tragédia a Hegyalja úton

Szombat hajnalban Budapesten, a 11. kerületben, a négyfős baráti társaság éppen egy következő helyszínre tartott, amikor a Hegyalja úton bekövetkezett a tragédia – írja a BudaPestkörnyeke.hu

Négyen utaztak az autóban

Ketten hátul, ketten pedig elől az autóban. Lala vezetett, és mellette ült a barátnője, Lili. Eddig tisztázatlan körülmények között összeütköztek egy másik kocsival, aminek követközben mindkét gépjármű totálkárosra tört. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ketten a helyszínen meghaltak

Lala és Lili olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a perceken belül a helyszínre érkezett mentők csak a halál beálltát tudták megállapítani a tragikus sorsú fiataloknál. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

24 éves férfi és 22 éves nő az áldozatok

Az ATV információi szerint a Honda sofőrje, egy 24 éves férfi, és a mellette ülő 22 éves nő a baleset áldozatai. A másik jármű két utasa szintén megsérült.

Ebben az autóban utaztak az áldozatok

Budapest, 2021. június 26. Összetört személygépkocsi, miután összeütközött egy másik autóval Budapesten, a Hegyalja úton 2021. június 26-án. A balesetben ketten meghaltak. MTI/Mihádák Zoltán

Tehetséges táncos volt

Az egyik áldozat, Lili gyermekkora óta táncolt. Legutóbb a Copacobana Show-ban szerepelt nagy sikerrel. A fiatal lányra fényes karrier várt. Barátai azt mondják, Lili kifejezetten élvezte az életet. A szabadidejében szívesen autózott a barátaival, erről többször is posztolt videót a Facebook-profilján.

Szabadidejében is táncolt

Vidám lány volt, aki igyekezett pontosan úgy élni, mint a vele egykorú fiatalok. A szabadidejében örömmel járt bulizni a barátnőivel, elvégre annyira szeretett táncolni, hogy ha tehette, a munkán kívül is ezt tette.

Búcsúposzt

„Egy fantasztikus gyerek, egy jó tanuló, jó szívű, csupa mosoly cserfes lány vagy inkább már kész nőt veszítettünk el” – írta szombaton a Facebookon a család egyik ismerőse.

„Szív hasad ketté”

Majd így folytatta a bejegyzést: „Tényleg eltört valami, a szív hasad ketté! A fájdalom leírhatatlan és semmihez sem hasonlítható”.

Egyetlen gyerek volt

“Ma hajnalban bekésen aludt egy szülőpár sokunk barátai, majd csengetésre ébredtek.Ezzel véget is ért az az életük úgy, ahogy eddig élték. Eltört minden, vége. Elvesztették a mindenük, a csodát, a világ közepét, az egyetlen igaz kincsüket. Ma hajnalban egy tragikus balesetben gyerekkori barátom, bajtársam, kollégám és csupaszív felesége elvesztették egyetlen lányukat.” – olvasható a bejegyzésben.

A másik áldozat a táncpartnere volt

A baleset másik áldozata, P. László ugyancsak kiváló táncos volt. Több versenyen együtt indult Lilivel. A fiatalokat a teljes hazai táncos közösség gyászolja. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

A barátok is búcsúznak

„A napokban még veletek táncoltunk és most mindannyian kapdossuk a levegőt a történtek miatt.
Felfoghatatlan! Táncoljatok, bárhol is legyetek! Hálásak vagyunk, hogy ismerhettünk titeket!” – írta az egyik közös barátjuk.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán