Balhé tört ki egy házibulin idén májusban Szabolcs-Szatmár-Bihar megyei településen. Két férfi egy lány miatt veszett össze, végül az egyik szándékosan elütötte az autójával. A sérült férfi mai napig életveszélyes állapotban fekszik a kórházban.

Egy lány miatt vesztek össze

Dániel egy eljegyzési bulin vett részt Kállósemjénben, ahol szomszédjával együtt felöntöttek a garatra. Majd azon vitatkozott össze a két férfi, hogy ki táncoljon az egyik lánnyal. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Másokat is inzultált

A dolog odáig fajult, hogy szóváltást követően összeverekedtek. A másik férfi a bulin másokat is inzultált, de tettlegességig nem fajult a dolog. Végül hajnali 3-kor, a balhézó fiú édesanyja autóval érkezett, hogy hazavigye fiát.

Ez is érdekelhet

Menekülő apát és karjában lévő kisfiát is lelőtte a romagyilkos férfi, óriási hajtóvadászat indul ellenük

Részegen beült a volánhoz  

Az asszony az ingatlan előtti kapubejáróban állt meg, majd az autóból kiszállt, de a motort járva hagyta. Ekkor a férfi beült a vezetőülésbe, sebességbe tette az autót, és azt kiabálta, hogy „most meghalsz, megöllek, meg kell, hogy haljál!”

A ház falához szorította

Majd nagy lendülettel elindult az autó előtt 3-4 méterre tartózkodó sértett felé, és az udvaron elütötte. A sértett elesett, megpróbált felállni, de ekkor a gyanúsított újra gázt adott és a gépkocsi orrával ismét nekihajtott, a kocsival a lakóház falához szorította, majd rokonaival együtt elhajtott.

Életveszélyes állapotban van

A sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett, azóta is kórházban van. Testvére a frissmedia.hu-nak az sem biztos, hogy életben marad. Dániel állapota nagyon változó, orvosai szerint a 24 éves férfi felépülése még több hónapra tehető.

Letartóztatták a férfit

Az ügyben a nyomozás még nem zárult le. Mivel a gyanúsított többször volt már büntetve, és jelenleg is folyik egy másik büntetőeljárás ellene, a bíróság még májusban elrendelte a letartóztatását, amit most két hónappal meghosszabbított.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt az eset

Kiemelt kép: illusztráció