Vádat emelt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség egy férfi ellen, aki egy házibuli után szándékosan elütötte ismerősét.

Vége lett a házibulinak

A közlemény szerint a 27 éves vádlott tavaly májusban egy kállósemjéni összejövetelen ittasan vitába keveredett a szintén ittas ismerősével. Dulakodás alakult ki közöttük, ezért a házigazda mindenkit hazaküldött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiabálva vezetett

A férfi édesanyját hívta, hogy vigye őt haza autóval. Miután a nő megérkezett, kiszállt az autóból és járva hagyta a gépkocsi motorját. Ezt kihasználva beült a volán mögé és nagy sebességgel az autó előtt álló sértettnek hajtott, miközben azt kiabálta: „most meghalsz”.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Durva sérülések

A ház udvarán elütötte az ismerősét, aki megpróbált felállni, de újra nagy gázt adva, az autóval a falhoz szorította őt a férfi. A bántalmazottnak zúzódott a tüdeje, eltört több bordája és egyéb sérüléseket is szenvedett, főként a mellkasán, melyek életveszéllyel jártak – írták.

10 év börtönt

A letartóztatásban lévő vádlottal szemben a vármegyei főügyészség azt indítványozta, hogy a bíróság tíz év börtönbüntetésre és tíz év járművezetéstől eltiltásra ítélje abban az esetben, ha beismerő vallomást tesz, és nem kéri a tárgyalás megtartását. Az ügyben a Nyíregyházi Törvényszék fog ítéletet hozni.

Baleset a Némedi úton

Ahogy korábban írtuk róla, a baleset a reggeli csúcsforgalomban történt Dunaharaszti egyik legveszélyesebb területen, a Némedi úton. Rövid időn belül megérkezett a mentő, és ellátták a baleset sérültjét, írta meg a dunaharasztionline.hu. 

Kórházba szállították a kislányt

A helyszínről származó információk szerint egy általános iskolás kislány volt a baleset szenvedő alanya. A gyermeket megfigyelésre kórházba szállították, a legutolsó hírek szerint megúszta könnyebb sérülésekkel.

Visszaverte a fényt az aszfalt

„Nem sokkal később mentem arra, szép idő volt, de szemből sütött a nap a nedves aszfaltra, Némedi felé nagyon visszaverte a fényt, alig lehetett látni” – írta egy helyi lakos nem sokkal a történtek után az internetes közösségi oldalon.

Pedig még nincs is itt a tavasz…

„Nagyon sajnálatos az, ami történt. Sajnos az iskolák környékén még jobban oda kellene figyelnünk mi autósoknak. És még nincs is itt a tavaszi időszak, amikor is a gyerekek 90 % kerékpárral, rolerrel közlekedik majd az iskolába, a barátokhoz. Éppen ezért nagyon időszerű lenne, ha legalább a Kőrösi és a Rákóczi Iskolák előtt lassítókat raknának le” – tette hozzá egy helyi lakos.

Félni kell a zebrán is

„Nem tudni, ki a felelős, de az biztos, hogy Haraszin brutális a forgalom és félni kell már akkor is, ha az ember zebrán megy át. És persze az autósok, tisztelet a kivételnek, emberszámba sem veszik a kerékpárosokat és a gyalogosokat” – fogalmazott egy másik Dunaharasztiban él polgár.

Elütöttek egy gyermeket Szentendrén

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról hétfőn, hogy elütöttek egy gyermeket egy szentendrei iskolánál, a történtek után rendőrök lepték el a környéket. A helyszínről származó információk szerint a Barcsay általános iskola előtt történt a baleset a reggeli órákban.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció