Megfeszített munkával sikerült megfékezni a lángokat. Azt nem tudni, hogy mitől csaptak fel a lángok, mindenesetre az anyagi kár jelentősnek tűnik. Sérültről nem érkezett információ.

Már nem ég

Az utómunkálatokat végzik a tűzoltók Pilisvörösváron, ahol egy üzletépület tetőszerkezete és felső szintje égett mintegy ezer négyzetméteren, a Fő utcában – közölte kedd kora délután az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF.) A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A szomszéd házakat is ki kellett üríteni

A jelentős erőkkel kiérkezett fővárosi hivatásos, valamint a pilisvörösvári és a solymári önkéntes tűzoltók kilenc vízsugárral, ezek közül két létrasugárral fékezték meg a lángokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett. A munkálatok idejére a szomszédos épületet biztonsági okokból kiürítették.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Óvoda is volt a közelben

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a város Facebook-oldalán közzétett poszt szerint egy élelmiszerüzletben csaptak fel a lángok. A robbanások miatt a Széchenyi utcai tagóvodát kiürítették, a gyerekeket àtkísérték a Rákóczi utcai központi óvodába. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Messziről látszott a füst

Az oltás pillanatai

Hatalmas a füst

Méteres lángokkal égett az épület

Katasztrófa sújtotta állapotok

Mindez a közeli óvoda udvaráról nézve

Többen levideózták a hatalmas füstöt

Mindez egy másik szemszögből

(Képeink forrása: Facebook.)