Egyelőre nem tudni, miért ütött ki a tűz. Noha a közelben van egy óvoda, azonban a gyerekek biztonságban vannak. A 10-es utat teljes szélességében lezárták.

Hatalmas tűz pusztít

Egy háromszáz négyzetméteres üzletépület tetőszerkezete és felső szintje ég teljes egészében Pilisvörösváron, a Fő utcában – közölte oldalán kedd délelőtt az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF.) A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiürítették a szomszédos épületeket

A fővárosi hivatásos és a pilisvörösvári önkéntes tűzoltók mellett a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat érkezett a helyszínre, emellett további egységeket várnak az esethez. A lángok továbbterjedése miatt a szomszédos épületet kiürítették.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Erre kérik a szülőket

A város Facebook-oldalán közzétett poszt szerint egy élelmiszerüzletben csaptak fel a lángok. A robbanások miatt a Széchenyi utcai tagóvodát kiürítették, a gyerekeket àtkísérték a Rákóczi utcai központi óvodába. A sűrű füst miatt arra kérik mind a Ràkóczi, mind a Gradus tagóvodába járó gyerekek szülőket, hogy aki teheti, menjen gyermekéért.

Senkinek sem esett baja

A szülők értesítése folyamatban van mindhárom intézményben. A gyerekek biztonsàgban, zárt ablakok mellett tartózkodnak. A Fő utcán teljes útzár van érvényben a mentési munkálatok idejére, a gáz- és áramszolgáltató munkatársai is megérkeztek a helyszínre . A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Messziről látszik a füst

Az oltás pillanatai

Hatalmas a füst

Méteres lángokkal égett az épület

Katasztrófa sújtotta állapotok

Mindez a közeli óvoda udvaráról nézve

Többen levideózták a hatalmas füstöt

Mindez egy másik szemszögből

(Képeink forrása: Facebook.)