Első napján ért halálos baleset egy 18 éves fiút Nádudvaron. F. Lászlóra rádőlt egy hatalmas betontömb, amitől súlyos koponyasérülést szenvedett. Helikopterrel szállították kórházba, de az életét már nem tudták megmenteni. Laci apja azt mondja, addig nem nyugszik a család, míg ki nem derül, hogy miért kellett meghalni középső fiának.

Festő-mázolónak tanult

F. László tele volt tervekkel. Idén végzett festő-mázolóként, és több munkahelyen is helyt állt már. A közelmúltban egy újabb álláslehetőséghez jutott egy nádudvari üzemben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Első munkanapja volt

A hajdúszoboszlói férfi kedden kezdett a telepen, a családjától vidáman indult munkába az első napján. Eddig tisztázatlan körülmények között rádőlt egy betontömb, aminek következtében a kórházba szállítását követően életét vesztette.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hárman voltak testvérek

„Akinek nincs gyermeke, elképzelni sem tudja, hogy miken megyünk keresztül. Tegnap még három gyermekem volt, Laci született a középső fiúként. Most hirtelen tönkrement az életünk, de az biztos, hogy ezt a tragédiát nem hagyjuk annyiban!” – mondta a Borsnak a gyászoló édesapa.

Együtt kirándultak

A férfi szerint boldog családi életet éltek, Laci pedig rendes, szorgalmas, tisztességes fiú volt. „Nagyon szerette az életet, de komolyan is vette. Párkapcsolata ugyan most nem volt, de úgy élt, mint a többi fiatal. Szeretett velem és a testvéreivel együtt horgászni, de a természetben is jól érezte magát”.

A testvérét hívták

A fiú balesetéről elsőként a nagyobb testvérét értesítették. Ő volt Laci mellett az utolsó percig. „A gyermekem a betontömb által okozott koponyasérülés következtében azonnal elvesztette az eszméletét. Nem szenvedett” – mondta az áldozat édesapja.

Tudni akarja az igazságot

Az apa bánja, hogy távolléte miatt nem búcsúzhatott el a fiától. „Még azt sem tudom, milyen feladatokat bíztak a gyermekemre, de az biztos, hogy addig nem nyugszom, amíg a végére nem járok az ügynek. Tudnom kell, kinek a hibájából és miért kell eltemetnem Laci”.

A temetésre gyűjtenek

A tragédia után egész Hajdúszoboszló megdöbbent. Ahogy megírtuk, a család ismerőse a Facebookon osztotta meg, hogy a temetést az áldozat 20 éves bátyjának kell intéznie, mely igencsak nagy anyagi terhet jelent számára. Épp ezért egy gyűjtést szerveztek a családnak.

Nyomoz a rendőrség

A rendőrség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított eljárást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció