Egyelőre nem lehet tudni, hogy önkezével akart véget vetni az életének, vagy más okból zuhant le.

Szombaton délelőtt történt

A székesfehérvári uszodához közel, a Rózsaliget mellett található Garzon-ház környékét zsaruk lepték el ma délelőtt. Rendőrségi sátor is felállításra került a feol.hu beszámolója szerint. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megpróbálták újraéleszteni

Székesfehérváron, a Mészöly Géza utca 1. szám alatti épület hátsó bejáratánál található füves területen találtak rá a fiatal férfira. A mentők megkísérelték újraéleszteni. Próbálkozásuk azonban sikertelennek bizonyult.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt történt a tragédia

A rendőrség vizsgálódik

A rendkívüli haláleset körülményei egyelőre nem tisztázottak. Nem lehet tudni, hogy a fiatalember szándékosan vetette magát a mélybe, esetleg baleset vagy gyilkosság történt. Erre a nyomozás fog majd fényt deríteni.

Ezek is érdekelhetnek!

Válaszolt a rendőrség

A feol.hu megkeresésére a rendőrség rövid közleményben válaszolt. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságra 2023. február 11-én reggel érkezett bejelentés. Arról tájékoztatták őket, hogy a mentősök egy fiatal férfit próbáltak meg újraéleszteni, sikertelenül.

Ez történik most

A hivatalos szervek folytatják a nyomozást. A rendőrök közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják, hogy mi történhetett.

Tegnap este Budapesten történt hasonló eset

A fővárosban az Örs vezér térnél egy idős férfi úgy döntött, önkezével véget vet az életének. Egy társasház hatodik emeletéről ugrott ki. Megpróbálták újraéleszteni, ám a mentősök csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Írt egy búcsúlevelet

Ebben az esetben szinte bizonyos, hogy nem történt idegenkezűség. A Bors információi szerint a férfi ugyanis írt egy búcsúlevelet is, mielőtt kiugrott a lakása ablakából.

Súlyos beteg volt

A férfi a nővérével lakott. Ő megtörten elmondta, hogy a testvére rákos volt, de amiben tudta, támogatta. A szomszédok nem is sejtették, mire készül a bácsi. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az épület, amiből kizuhant a férfi – Forrás: Google Maps