Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt szombaton, a kora esti órákban Kiskőrös és Páhi között. Egy személygépkocsi vezetője egy kanyarban vélhetően nem jól választotta meg autója sebességét, lesodródott az útról és felborult. Utasa a helyszínen életét vesztette.

Lesodródott az útról

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Kiskőrös és Páhi között, az 5301-es számú út 38-as kilométerénél augusztus 5-én 18 óra 31 perc körül. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi vezetője egy kanyarban nem jól választotta meg autója sebességét, lesodródott az útról és felborult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A helyszínen meghalt

A balesetben egy 29 éves nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vezette, a sofőr súlyosan megsérült.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Félpályás útzár

Az érintett útszakaszon a helyszíni szemle idejére félpályás útlezárás van érvényben – írta a police.hu.

Elektromos motorkerékpár ütközött

Ugyancsak halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt szombaton 9 óra 27 perc körül a 4915-ös számú úton Vállajnál. Eddig tisztázatlan körülmények között egy elektromos motorkerékpárral közlekedő nő és egy román hatósági jelzésű személygépjármű ütközött össze.

Meghalt a motoros nő

A karambol következtében az elektromos motorkerékpárt vezető nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, adta hírül a rendőrség.

Ketten meghaltak

Amint arról a Kékvillogó.hu beszámolt, szörnyű baleset történt pénteken délután a 6-os számú főút 95-ös kilométerszelvényében Dunaföldvár térségében. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze, ketten a helyszínen életüket vesztették.

A feszítővágó is előkerült

Az ütközés következtében a földet szállító kamion az oldalára borult, és maga alá temette a személyautót. A műszaki mentést vezető paksi hivatásos tűzoltók feszítővágóval és emelőpárnával próbálták kimenteni a sérülteket.

A roncsok alá szorultak

Szemtanúk elmondása szerint az autó gyakorlatilag három részre szakadt, a sofőr kizuhant az ablakon, és a felismerhetetlenségig összezúzódott roncsok alá szorult. A kamionos a szétroncsolódott fülkében rekedt. Kiderült: a balesetben mindkét sofőr meghalt a helyszínen.

A tűzoltók húzták ki őket

A műszaki mentéshez riasztott paksi és székesfehérvári hivatásos tűzoltók közösen emelték ki az áldozatokat a roncsokból a székesfehérvári daru segítségével. A nyerges szerelvényt egy mezőgazdasági erőgép támogatásával húzták le az úttestről – közölte a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció