Újabb, döbbenetes részletek derültek ki a pénteki horrorbalesetről, amiben egy kamion és személyautó volt érintett. Szemtanúk és az elhunyt sofőr ismerősei is nyilatkoztak.

Ketten meghaltak

Amint arról a Kékvillogó.hu beszámolt, szörnyű baleset történt pénteken délután a 6-os számú főút 95-ös kilométerszelvényében Dunaföldvár térségében. Egy kamion és egy személyautó ütközött össze, ketten a helyszínen életüket vesztették. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A feszítővágó is előkerült

Az ütközés következtében a földet szállító kamion az oldalára borult, és maga alá temette a személyautót. A műszaki mentést vezető paksi hivatásos tűzoltók feszítővágóval és emelőpárnával próbálták kimenteni a sérülteket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A roncsok alá szorultak

Szemtanúk elmondása szerint az autó gyakorlatilag három részre szakadt, a sofőr kizuhant az ablakon, és a felismerhetetlenségig összezúzódott roncsok alá szorult. A kamionos a szétroncsolódott fülkében rekedt. Kiderült: a balesetben mindkét sofőr meghalt a helyszínen.

A tűzoltók húzták ki őket

A műszaki mentéshez riasztott paksi és székesfehérvári hivatásos tűzoltók közösen emelték ki az áldozatokat a roncsokból a székesfehérvári daru segítségével. A nyerges szerelvényt egy mezőgazdasági erőgép támogatásával húzták le az úttestről – közölte a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Helyszíni felvétel:

Kirázta a hideg

A Borsnak nyilatkozó szemtanúk döbbenetes részletekről számoltak be. Egyikük úgy fogalmazott, hogy szó szerint kirázta a hideg, amikor meglátta, hogy egy kocsi szorult a kamion alá.

Teljesen összeroncsolódott

„A kamionos fülkéje is teljesen össze volt roncsolódva, látni lehetett, hogy ha él is, súlyosan megsérült. Később tudtuk meg, hogy azonnal meghalt” – tette hozzá.

Jó ember volt

A 44 évesen elhunyt kamionost felelősségteljes sofőrként írták le az ismerősei. „Nagyon jó ember volt, szörnyű ez az egész” – fogalmazott az egyikük.

Tragédia

„Nem tudom, mi történhetett, lehet, hogy figyelmetlenség valamelyik sofőr részéről, vagy rosszullét okozta. Ez tragédia, ami két családot is tönkretett” – tette hozzá. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a halálos baleset helyszíne – fotók: police.hu