Négygyerekes családanya égett halálra Érden. A lángok kedden este csaptak fel, végül a nőt csak a tűzoltók tudták kihozni, de hiába küzdöttek az életéért, a kórházban meghalt.

Kigyulladt egy ház Érden

Kigyulladt egy családi ház kedd este a Pest megyei Érden. A füst az egész utcát beborította, az egyik szomszéd  szerint az utcán szinte semmit nem lehetett látni. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Itt történt a tragédia

A gégéje sérült

„Mondták, hogy gégéje el volt égve, biztos a füsttől, egy bugyiban hozták ki” – mondta az egyik szomszéd a Tényeknek.

Féltek, hogy a szomszéd ház is kigyullad

A szerencsétlenül járt asszony közvetlen szomszédja azt mondta, hogy olyan hatalmas lángokkal égett az épület, attól tartottak, hogy az házukra is átterjes.

Egyedül volt otthon az áldozat

Az áldozat férje és négy gyermeke éppen nem volt otthon. Egy hátsó épületből egy házaspárt mentetettek ki a tűzoltók.

Ez is érdekelhet

Meghalt az az 54 éves tanárnőt, akit egy ámokfutó egy sebészeti eszközzel összeszurkált a Honvéd kórház Covid osztályán

A terasz is égett

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta, amikor a tűzoltók kiértek a helyszínre, égett a terasz teteje, illetve egy szoba már teljesen lángokban állt.

Egy cigitől gyulladhatott ki a ház

A házban a tűzoltók megtalálták az asszonyt, aki akkor már eszméletlen állapotban volt. Kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét.

Lakhatatlan lett az épület

A tüzet valószínűleg egy égve maradt cigaretta okozta. A ház lakhatatlan lett, a négy gyermeket egyelőre rokonoknál helyezték el.  A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció