A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához, aki mobiltelefont és pénztárcát lopott Győrben.

A Győri Rendőrkapitányság a lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint, a képen látható ismeretlen férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2020. július 27-én 17 óra 45 perckor, egy győri bevásárlóközpont könyvesboltjának pultjáról ellopta az eladó mobiltelefonját és pénztárcáját.

A legfrissebb hírekért kattints ide!

Az elkövetőről az üzlet biztonsági kamerái felvételt készítettek.

Rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Ez is érdekelhet: Lopás, súlyos testi sértés, magánlaksértés – Ezekért mind felelnie kell egy 23 éves salgótarjáni férfinak

Kiemelt kép: Police