A salgótarjáni rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a 23 éves helyi lakost.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság többrendbeli lopás bűntett, súlyos testi sértés bűntett és magánlaksértés vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást O. Richárd 23 éves salgótarjáni lakos ellen.

A férfi 2020. június 30. és július 23. közötti időszakban több salgótarjáni ingatlan területéről tulajdonított el értékeket. Egy telephely területéről személygépkocsi szétbontott katalizátorát vitte el, majd további két családi házba is betört, onnan villany-, illetve gáztűzhelyt lopott el. A gyanúsított a sértetteknek több százezer forint kárt okozott.

A terhelt 2020. július 12-én a megyeszékhelyen egy ingatlanba az ott lakó nő beleegyezése nélkül kísérelt meg bemenni. Az ablakot betörte, illetve a bezárt ajtóba kívülről több alkalommal belerúgott. Pár nappal később a sértettet hangos szóváltást követően bántalmazta, többször megrúgta, és egy szerszámnyéllel megütötte. A nő a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrök a férfit 2020. július 28-án elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették – írja a Police.

Kiemelt kép: Police