Már csaknem egy hónap telt el azóta, hogy H. Rolandnak váratlanul nyoma veszett, a családtagjai pedig már azt sem tudják, egyáltalán mire gondoljanak. A 29 éves édesapa kámforrá válását számos rejtély övezi, amik csak tovább fokozzák várandós párjában a bizonytalanságot. FRISSÍTÉS: A férfi felesége arról tájékoztatott minket, hogy a férje ma épségben hazament.

Dunaújvárosba költözött a házaspár

A család korábban Pusztaszabolcson élt, de tavaly novemberben kivettek egy albérletet Dunaújvárosban. A hároméves kislányukat, Maját közösen nevelték, az édesanya pedig néhány hét múlva hozza világra a második gyermeküket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Munkába indult

„Január 31-én láttam utoljára, amikor reggel elment itthonról. A szokásához híven puszival köszönt és megjegyezte, hogy szeret” – mondta a Blikknek Roland felesége.

Vonattal járt dolgozni

Roland a reggeli vonattal járt fel Budapestre dolgozni. Korábban az építőiparban tevékenykedett, két éve viszont már irodai munkát végzett.

Nem tudja, hol dolgozott

„A munkahelyéről nem tudok sokat, mert amikor rákérdeztem, folyton terelt, nem akart és nem szeretett róla beszélni. Én pedig inkább nem is erőltettem” –mondta T. Eszter, aki Rolanddal öt éve alkot egy párt.

Egyik telefonján sem elérhető

A férfi eltűnése napján, miután elment munkahelyére, felesége nem sokkal később telefonon kereste férjét, de már egyik telefonján sem volt elérhető.

Nem volt jele az eltűnésnek

Eszter elmondása szerint harmóniában éltek, minden rendben volt közöttük, semmi előjele nem látta az eltűnésnek, semmi szokatlant nem érzékelt a párján. A rendőrségnek is bejelentette Roland eltűnését, a hatóságok azonnal körözést adtak ki ellene.

Leszállt a Déli pályaudvarnál

A rendőröktől megtudtam, a kamerafelvételek alapján bizonyos, hogy a Déli pályaudvarnál leszállt a szerelvényről, de ennél többről nem tájékoztattak.

Senki nem tudja, mi történhetett

„A családtagjai, barátai sem tudják, mi történhetett. Ha baleset érte volna, akkor már tudnom kellene. Remélem, hogy nem keveredett bele semmibe és nem vált bűncselekmény áldozatává” – mondta kétségbeesetten a fiatal nő.

Születésnapján sem jelentkezett

Rolandnak a napokban volt a születésnapja, de még aznap sem adott magáról életjelet. Eszter borzasztóan aggódik, a kislányuk pedig már nagyon hiányolja az édesapját. Ő még nem érti, hogy pontosan mi történik körülötte.

Friss fotót jelent meg a fiókjában

„A minap azért kerestem fel újra a rendőrséget, mert be tudtam lépni az e-mailjébe, ahol mozgást érzékeltem. Az egyik fiókjából küldött, vagy küldtek egy arcképet a másikba. A fotón rövidebb a haja és másik pólót is viselt. Ezután megváltozott a jelszava” – tette hozzá Eszter, aki nem tudja mire vélni az eseményeket. Retteg attól, hogy a szerelmét valami baj érte, esetleg fogva tartják.

Személyleírása

A férfi körülbelül 180 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid hajú, barna szemű. Bal felső, első foga hiányzik. Különös ismertetőjele, hogy bal alkarján és vállán egy koponyából kinyúló kígyót, jobb alkarján egy koronát és egy „E”- betűt, mellkasán pedig narancs színű angyalszárnyat ábrázoló tetoválás látható. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Horváth Roland – Forrás: Facebook/Eltűnt emberek