Amikor beköltözöl valahova, akkor csak a csupasz falak várnak. Elsőként színt és esetleg mintát adsz a falaknak, aztán jönnek a bútorok, amelyeket természetesen funkció szerint válogatsz össze, vagyis az evéshez, alváshoz, munkához, pihenéshez szükséges bútorokat beteszed a megfelelő helyiségbe.

Aztán jobb esetben jönnek a szőnyegek, sőt talán néhány képet is a falra biggyesztesz, de összességében azért még akad némi hiányérzeted, ugye?

Az apró dolgok sokat számítanak!

Ahogy ez az élet minden területén, úgy a lakberendezés során is igaz, hogy az apró, ámde hangsúlyos tárgyak fogják megadni az otthonodnak azt a végső simítást, aminek köszönhetően lakásból otthon lesz. Ehhez bátran válogass dekorációs elemeket a Prémium bútoráruház webshopjából!

Sokan egyáltalán nem tulajdonítanak jelentőséget neki, sőt van, aki egyenesen csetreszeknek nevezi őket, azonban érdemes egy kísérletet tenned, hogy lásd, mennyire nagy a dekorkellékek szerepe.

Végy egy lakberendezési magazint, csapd fel egy nappalit ábrázoló képnél, és takarj ki róla minden olyan apró elemet, ami nem bútor: virágot, mécsestartót, hangulatvilágítást, kaspót, vázát. Ugye, milyen silány lett nélkülük az egész? No, ezért van szükség rájuk!

De mikkel is tudsz dolgozni, hogy stílusos legyen az otthonod?

Válogass okosan!

Mielőtt eszetlen vásárlásba kezdesz, gondold végig, milyen az otthonod stílusa, milyen színek dominálnak, és ahhoz illeszkedően válogasd össze a dekorációs kellékeidet! Ha nem összehangoltan cselekszel, akkor a vége az ízléses otthon helyett inkább bazári hangulatot árasztó lakás lesz. Ugye ezt szeretnéd te magad is elkerülni?

Legyen minél több virág, hiszen az minden otthont barátságossá, vidámmá varázsol, ha pedig színben összeillő kaspókat, vázákat és virágládákat szerzel be hozzá, akkor nagyon ütős összhatást érhetsz el.

Hasonlóan fontos az otthonod világítása is, így mindenképpen érdemes a megfelelő hangulatvilágításról gondoskodni. Ne riadj vissza attól sem, hogy akár egész évben színes égősorokat használj, és persze mécsesből, gyertyából sem lehet soha elég. Ha ezeket sem hagyod ki az otthonod berendezéséből, akkor garantáltan meghitt hangulatot tudsz teremteni a legsötétebb és legkomorabb téli estéken is!

A kert se maradjon ki!

Sokan hajlamosak megfeledkezni a kertjük berendezéséről, és jóllehet nem az őszi-téli időszakban élvezzük a kert és a terasz nyújtotta előnyöket, mégis érdemes vele foglalkozni, hogy amikor már jön a jó idő, csak ki kelljen pakolni minden napernyőt, kerti bútort, hangulatvilágítást, és máris élvezhetitek a finom napsütést és a hosszú tél utáni első meleg napokat!

Ha mindezekre odafigyelsz, mind a beltéri, mind pedig a kültéri élettered olyan csalogató lesz, hogy alig várod majd minden nap, hogy hazaérj, és persze nem is nagyon fog majd akarózni elindulni onnan.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.