Egyetlen családtagja sem látogatja a börtönben B. Katalint,aki azért vitte magával Olaszországba a kétéves Alexet, mert a bíróság a kisfiút az apánál helyezte el. De ő nem kívánta a férfinek átadni a gyereket. A volt pornószínésznő több késszúrással oltotta ki a gyermek életét, a tettét tagadja.

Megölte kisfiát

Mint arról a Kékvillogó.hu beszámolt, B. Katalin tavaly ősszel több késszúrással ölte meg kétéves fiát, miután Olaszországba szökött vele. A magyar bíróság ideiglenesen az apánál helyezte el a kis Alexet, az anya azonban nem akarta átadni a gyereket, emiatt mentek külföldre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Pánik a Lidlben

Katalin, aki egyébként korábban pornószínész volt, kegyetlen módon végzett a kisgyermekével, majd egy közeli Lidl áruházba ment, ahol a kasszaszalagra helyezte a holttestet. A kisfiún a pénztáros és a vásárlók próbáltak segíteni, a mentők is a helyszínre érkeztek, de már nem tudták megmenteni a kis Alex életét.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy pap látogatja

Katalin szörnyű tette óta egy olaszországi börtönben raboskodik, akit csak egy pap látogat. A gyilkos anyán elmeorvosi vizsgálatot végeztek, amelynek az eredménye április elején várható.

Ezt vizsgálják a nőnél

„Egy 30 éves tapasztalattal rendelkező orvos foglalkozott vele, ezért biztosak lehetünk benne, hogy helyes megállapítást tesz majd Norbert volt párja állapotával kapcsolatban. Fontos megjegyezni, hogy nem kizárólag az a kérdés, hogy B. elmebeteg-e vagy sem, hanem az is, hogy a tette idején képes volt-e felfogni annak következményeit” – mondta a Borsnak a gyászoló apa olasz ügyvédje.

Volt párja sem látogatja

Juhász Norbert, bár járt kint Olaszországban, nem látogatta meg a börtönben volt párját, kisfia feltehető gyilkosát.

Nem ismerte be tettét

„Mit is tudnának egymásnak mondani? Katalin ősz óta nem ismerte be a bűncselekményt, következetesen azt állítja, hogy valaki más végzett a gyermekével” – mondta Massimiliano Scaringella ügyvéd.

Előre kitervelte a gyilkosságot

Az ügyet vizsgáló bíró korábban azt mondta, hogy a rendelkezésre álló információkból arra a következtetésre jutott, hogy Katalin előre kitervelte a gyilkosságot. Egyes hírek szerint az eddig tudott időpontoktól eltérően a nő már szeptember 15-én Olaszországba utazott a kisfiúval, vagyis két héttel a gyilkosságot megelőzően már Itáliában tartózkodtak.

Kést is vitt magával

Az előre kiterveltségre utal az is, hogy Katalin Magyarországról vitte magával azt a kést, amellyel kioltotta a kisgyermek életét. Az ügyben már több tárgyalás is volt.

Levelet írt fiának

Katalin egyébként korábban levelet írt halott kisfiának, amelyben megígérte neki, hogy nemsokára utánamegy. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Anyját is megfenyegette

A gyilkosság után Katalin édesanyja azt mondta, sem akarja látni a lányát. A súlyos beteg asszony korábban azt mesélte, hogy a lánya a gyilkosság előtt őt is életveszélyesen megfenyegette. Erzsike néni most azt szeretné, ha végre vége lenne az eljárásnak, a lányát pedig börtön helyett egy elmegyógyintézetben szeretné látni, mert szerinte Katalinnak orvosi segítségre van szüksége.

Kiemelt kép: helyszínelés a gyilkosság után