Múlt hét keddjén közlekedési baleset részese volt Gődény György, az oltástagadók vezére. Azóta nem kommunikál a sajtóval.

Az M-3as elején történhetett

A Blikk olvasójára hivatkozva írja azt, hogy a Normális Élet Pártja vezetője az M3-as autópálya kivezető szakaszán egy benzinkút közelében ütközött egy másik autóval. Senki sem sérült meg. Egy többgyermekes anya autóját törte állítólag rommá.

A kisebbik autónak annyi

A kis Renault Clio lényegében totálkáros lett, megsérült a karosszéria, az alváz a hátsó futóműve kitörött. Doktor Gödény BMW.je sem úszta meg, de azért szemmel láthatóan kevésbé rongálódott meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elismerték a balesetet, de nem többet

A lap munkatársa a gyógyszerész-politikus feleségével tudott beszélni, aki elismerte a balesetet, de szerinte nem úgy történt, ahogy azt a másik fél elmondta, Hogy hogyan, arról már nem beszélt.

Talán a BMW-s hibázott

Kovács Károly közlekedésbiztonsági szakértő a lapnak a fotók alapján elemezte a helyzetet. szerinte figyelmetlen sávváltás, követési távolság be nem tartása és gyorshajtás, illetve ezek együttes megsértése miatt következhetett be a baleset. Ilyen esetekben legtöbbször a hátul közlekedő autó, jelen esetben a BMW vezetője hibáztatható, de a kettős, osztott felelősség sem elképzelhetetlen.

Várják a kár kifizetését

A cikkből az következtethető ki, hogy a lapot tájékoztató illető jó ismerője lehet a kis autó tulajdonosának, mert arról is beszélt, hogy nincs pénzük új, akár használt autót venni, így várnak a kár kifizetésére.

Gődény György már összekapott Majkával

Ahogy arról a Budapestkörnyéke.hu beszámolt a közismert rapper-műsorvezető beszólt Gődény Györgynek azután, hogy a pártja az ukrán-orosz háborúban lényegében védelmébe vette az oroszokat.

A közlemény

Gődényék közleményében az áll, hogy a szomszédban dúló háborúval kapcsolatban a béke előmozdítását támogatják, elsősorban azt, hogy „garanciák szülessenek arról, hogy az ukrán kormány befejezi az ukrajnai orosz lakossággal szembeni katonai akciókat, amelyek a konfliktus egyik kiváltó okai voltak, valamint Oroszország szüntesse be a katonai akciókat, és a felek üljenek tárgyalóasztalhoz.”

Kicsapta Majkánál a biztosítékot

Majoros Péternél, vagyis Majkánál kicsapta a biztosítékot Gődényék oroszbarát közleménye, így fogalmazott a Facebook-oldalán: „Gődény!! Remélem, hogy minél hamarabb rád rohad a kéz- meg a lábbilincs. Te az ékes példája vagy a magyar ember negatív prekoncepciójának! Rólad szólnak a rossz magyar viccek. Ha majd egyszer a gyerekemnek modelleznem kell, hogy milyen ember ne legyen, a te fényképed és pályafutásod fogom megmutatni neki.” – írja Majka.

Ez is érdekelhet