Vasárnap délután dél 4-kor az 55-ös úton egy autó vonattal ütközött. Úgy tudni, hogy ketten utaztak a járműben, egy nő meghalt a balesetben, majd később a férfi is pedig mentőhelikopter is jött értük.

A vonat sem közlekedik tovább

Meghalt egy nő és egy férfi, aki autójával vonattal ütközött az 55-ös főúton, Bajánál vasárnap délután. A rendőrségi közlemény szerint a helyszínelés ideje alatt a főút érintett szakaszán forgalomkorlátozás van érvényben. A Mávinform azt írta a honlapján: a vonaton utazók közül senki nem sérült meg baleset után. A vonat mintegy huszonöt utasát mentesítő járat szállítja tovább – írja a katasztrófavédelem honlapja.

Leállt a vonatközlekedés

A baleset miatt a vonatok – várhatóan kora estig – nem közlekednek Baja és Pörböly között. Baja és Bátaszék között pótlóbuszok járnak.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lepsénynél autók ütköztek

Közúti közlekedési baleset történt 2022. március 27-én 13 óra 15 perckor a 7-es számú főút 97-es kilométerénél, Lepsény térségében. A rendelkezésre álló adatok szerint két személygépkocsi ütközött össze. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Budapesten is volt egy hatalmas ütközés

Összeütközött két kocsi a VIII. kerületben, a Tolnai Lajos utca és a Déri Miksa utca kereszteződésében. A katasztrófavédelem szerint egy parkoló jármű is összetört. Annyi volt a roncs, hogy az érintett kereszteződést lezárták.

Ez is érdekelheti, éjszakai halálos balesetek

Legutóbb újévkor volt egy nagyon súlyos vonatbaleset, akkor 4-en haltak meg

Január 1-jén, egy szilveszteri házibulit követően öt fiatal utazott egy Skodában, amikor a sofőr a tilos jelzés ellenére a sínekre hajtott Tapolcánál. A jármű az arra közlekedő vonattal ütközött. A szerelvény 60 méteren át tolta az autót, amelyben 5 fiatal utazott. 

Négyen haltak meg

Négyen a helyszínen életüket vesztették, egy utast életveszélyes állapotban szállított a mentőhelikopter a szombathelyi kórházba. Napokig arról szóltak a hírek, hogy a túlélő, a helyszínen életét vesztetett sofőr 17 éves húga, Dóri.

Egy lány túlélte a balesetet

Nagyszülei sírva nyilatkoztak arról, hogy a lányt mélyaltatásban tartják, több műtét vár rá. Melanit, az autó másik női utasát, pedig szülei gyászolták. Január 3-án azonban döbbenetes fordulat állt elő.

Összecserélték az áldozatokat

Éjszaka, Melani édesanyjához becsöngettek a rendőrök, akik közölték, hogy összecserélték a két lányt és Melani él, Dóri pedig még a helyszínen meghalt. A 17 éves lány szülei így mindkét gyermeküket elveszítették a balesetben, idősebb fiúk, Zoltán még a helyszínen meghalt.

A kórházban felismerte lányát

Mónika, a tévedés után, végül bemehetett a kórházba, ahol azonnal felismerte a lányát. Melani arca nem sérült különösebben, ráadásul a kezén még mindig látható egy néhány héttel ezelőtti sérülése, amit egy törött üvegtől szerzett. Melani egyébként köldökpiercinget is viselt, miközben Dóri még nem hordott ilyen ékszert.

A rendőrség a médiát hibáztatja

A rendőrség, miután kiderült a tévedés, annyit közölt, hogy a sajtóban jelent meg tévesen az áldozat személyéről szóló információ, és a hiba a média munkatársai számlájára írható.

Címlapfotónk illusztráció.