A darts falvédőkről fogunk írni ebben a cikkünkben. Azért tartjuk fontosnak ezt a kiegészítőt, mert egyre több házibuli elengedhetetlen kelléke maga a darts. Márpedig az ilyen eseményekre kötelező, hogy ezzel is rendelkezzünk! Ne akarj te lenni az a házigazda, aki panaszkodik, hogy “miért nem gondolkodtam előre”!

Nem csoda, hogy ilyen sok fiatal játszik ezzel a játékkal!

Ez egy első osztályú játék, amire már nagyon sokan rájöttek. Nem véletlen olyan népszerűek idehaza is a darts világbajnokság közvetítései. Számos fiatal, sőt kamasz is ott tartja a falán a táblát, illetve a céges chill szobákban is megtalálhatjuk őket.

De nem mindegy, hogy csak szimplán a falra aggatjuk, vagy megadjuk a módját! Elég kevés esztétikát lehet fellelni egy olyan táblában, ami az üres, hófehér falon éktelenkedik. Még szerencse, hogy nagyon könnyen lehet ez ellen tenni azzal, hogy kiválasztasz a Játéksport darts falvédői közül egy szimpatikusat, és azt mögé teszed.

És ez így már nem is csak szép lett, de nagyon praktikus is. Hidd el, jobban tetszik majd neked is ez így, mint a kilyukasztott fal látványa.

Ezért praktikus a darts falvédő

A szerelem elég vak, főleg a legelején. És nincs ez másként a darts esetén sem. Amikor ugyanis belebolondulunk ebbe a játékba, akkor hajlamosak vagyunk gyorsan megvenni a saját eszközeinket (táblát és nyilakat), majd amilyen gyorsan csak lehet tesszük is fel a falra, és már dobálózunk is. Hívjuk a haverokat, és máris megy a versengés, és persze a sok-sok tábla melletti találat.

Nem csoda, hogy rövid időn belül észre fogjuk venni a falon tátongó lyukakat, valamint folyamatosan nőni fog a törött hegyű nyilaink száma is. Ezt érdemes megelőzni egy jó minőségű, egyben tetszetős darts falvédővel. Így a fal mellett a nyilaink is sértetlenek maradnak. A hegyek pedig nem pattognak szanaszét a földön, hanem az anyagba fúródnak, ahonnan össze lehet szedni őket.

Számos kiváló darts falvédő közül választhatunk

A fentieket végigolvasva te is láthatod, hogy mennyire egyértelmű ennek a kiegészítőnek a fontossága. Emellett praktikus is persze, ráadásul kifogástalanul illeszkednek a hagyományos, szabványos táblákhoz. Az a legjobb, hogy még csak fúrásra sincs szükség az elhelyezésükhöz, mivel enélkül is tökéletesen rögzítheted őket.

Számos minta és szín közül választhatod ki azt, ami neked a legjobban tetszik, ami hozzád közel áll, vagy ami a te stílusod. Teljesen magadra szabhatod kedvenc játékod környezetét. De ha csupán arra figyelsz, hogy illeszkedjen a darts falvédő a környezetéhez, már az is jó.

Ha pedig van olyan ismerős, barát, családtag, aki hozzád hasonlóan egyre nagyobb szerelmese a dartsnak, akkor akár születésnapra vagy karácsonyra meg is lepheted egy olyan darabbal, ami illik hozzá. Ha még nincs neki, akkor garantáltan imába foglalja a neved. Főleg, ha el is találod, hogy milyet szeretne látni a szobájában!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: jateksport.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.