A 28 éves férfi egy esztergomi áruház ajtaját csővel ütötte, hogy oda bejusson. Két órán belül a rendőrök elfogták a tettest, aki több százezer forint kárt okozott. Állítólag gumicukorra fájt a foga.

Lopni, megyek lopni

A kevermesi férfi december 2-án lopni indult mert állítólag gumicukrot akart enni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Fémcsővel ütötte

A gyanú szerint ezen a napon 5 óra 38 perc körül egy esztergomi áruház ajtajának üvegezését megrongálta a nála lévő fémcsővel, hogy oda bejusson.

Az üveg ellenáll

A férfi nem tudta betörni az ajtót, ráadásul jött a biztonsági őr, aki értesítette a rendőröket. A kamerafelvételek alapján azonosították a tettest, akit két órán belül elfogtak. A kár 100 ezrekben mérhető.

Az ajtó

A rendőrség felvétele.

Az egészségtelen gumicukor

A férfi ellen erőszakkal elkövetett lopás vétség kísérlet, valamint rongálás bűntett elkövetése miatt indult eljárás. A 28 éves férfi a kihallgatása során elmondta, hogy nagyon szereti a gumicukrot, azt akart lopni.

Ők cipőket loptak

A szegedi rendőrök az emberek segítségét kérik három férfi azonosításában, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy hét pár lábbelit tulajdonítottak el egy szegedi cipőboltból.

100 ezer forint felett kár

A feljelentés szerint a férfiak november 4-én 13 óra, valamint november 6-án szintén 13 óra körüli időben egy áruházi cipőboltból elloptak hét pár lábbelit, több mint 100 ezer forint értékben. Az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített a feltételezett elkövetőkről.

Ők azok

A rendőrség fotója.

Itt tud szólni

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitánysága 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon.