Meglopta volt munkaadóját egy férfi miután kirúgták a cégtől. Autóalkatrészeket vitt el.

Hanyag munkát végzett

Járműalkatrészeket gyártó kecskeméti cégnél volt alkalmazott két éven keresztül egy 39 éves helybéli. A férfi targoncavezetőként dolgozott, azonban munkája során több alkalommal okozott kárt, ezért fegyelmi eljárások indultak ellene. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kirúgták

A cég és alkalmazottja megállapodtak a munkaviszony megszüntetéséről, azonban mielőtt végleg távozott volna a munkavállaló, kitalálta, hogy meglopja korábbi munkaadóját.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Bosszút állt

A férfi tudta, hogy az egyik novemberi hétvégén senki sem dolgozik majd a cégnél. Ezért az éjszaka folyamán a helyszíntől nem messze, egy kukoricásnál parkolt le autójával, majd a telephelyre jutás érdekében felszedte a kerítést, és bemászott alatta.

Pedig még sapkát is vett

A raktárépülethez tartva ügyelt arra, hogy elrejtse arcát a kamerák elől, valamint sapkát és maszkot is viselt. Az épületbe érve 433 darab parkolószenzort pakolt táskájába, aminek az értéke meghaladja a 1,5 millió forintot. A rendőrséget a raktárvezető értesítette, mivel hamar észrevették a hiányt.

Okos rendőrök

A férfi hiába takarta el arcát, így sem sikerült túljárnia a rendőrök eszén, ugyanis hamar beazonosították, majd őrizetbe vették.

Füllentett

Kihallgatásán beismerő vallomást tett. Azt mondta: a lopást követően megijedt, és az alkatrészeket különböző kukákba dobta.

Orgazda is a képbe került

A nyomozók azonban kiderítették, hogy a gyanúsított hazudik, és értékesítette a holmit egy nagykőrösi ismerősének, akit pénzmosás miatt hallgattak ki.

Vissza a tulajdonosnak

A házkutatás során megtalálták azt eltulajdonított szenzorok egy részét, amiket visszaadtak a tulajdonosnak.

Címlapfotó a rendőrség felvétele.