Amint arról beszámoltunk, rettenetes családi tragédia történt szerdán Kapuváron. Egy családi házban egy fiatal nő és egy 3,5 éves kislány holttestét találták meg. Az első információk szerint családirtás történhetett. Feltételezések szerint a nő férje ölhette meg feleségét és kislányát.

Önkezével vetett véget az életének

A rendőrség szerda esti közleménye szerint nem egy gyilkosság áldozatait találták meg. A nő először gyermekével végzett, majd saját életét is kioltotta. Kézenfogva találtak rájuk. Az RTL Híradója úgy tudja, a két holttestre a nő apja talált rá.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Szüleihez költözött

A nő, miután összeveszett férjével, néhány hete költözött vissza a szülői házba Emiatt is feltételezték, hogy a férfi végezhetett családjával. Veronika és Krisztián a város másik végén éltek egy családi házban, látszólag boldogságben.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Bilincsbe vitték el

A Blikk megtalálta a kislányát és a feleségét gyászoló férfit. „A fél város azt hiszi, hogy gyilkos vagyok” – mondta dühösen a könnyeivel küszködve. K. Krisztián szerda délután az édesapjával éppen hazaért a munkából, amikor a rendőrök bilincsbe verve elvitték.

Fagyizni mentek volna

A férj apja azt mondta, három órán keresztül meg sem mondták nekik, hogy mi történt, teljes bizonytalanságban voltak. „Mindennél jobban imádta a kislányát Krisztián. A feleségével valóban összevesztek, de próbálták helyre hozni a kapcsolatukat. Május elsején például cirkuszban voltak, a tragédia napján pedig fagyizni mentek volna együtt az esti órákban” – tette hozzá egy névtelenséget kérő ismerősük.

Gyilkosság a családban

Ugyanebben a házban, 6 évvel ezelőtt, már történt egy tragédia. Akkor Veronika testvérét, volt barátja ölte meg. A 26 éves nőt féltékenységből fojtogatta Sz. Gábor. Az ájult nőre édesapja talált rá, ugyanúgy, mint most unokája és másik lánya holttestére. Mária néhány napig kritikus állapotban volt, majd a kórházban meghalt. A volt barátját 15 év fegyházra ítélete a bíróság.

Ha segítség kell

Ha úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció