Durva cserbenhagyásos baleset történt Gödöllőn, ugyanis egy Opel meglökött egy Citroent, majd tovább hajtott. A vétlen Citroen az ütközéstől egy sarkon lévő kisbolt falának ütközött, amely a becsapódástól be is szakadt.

Baleset volt Gödöllőn

Nagyon durva, de szerencsére személyi sérülés nélküli baleset történt Gödöllőn, az Ady Endre sétány és az Állomás út csomópontjában – számolt be a város önkormányzata a Facebook-oldalán.

Ezen az úton történt a baleset

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egymásnak ütköztek

Az Ady Endre sétány felől érkezett az elsőbbséget nem adó Opel Vectra sofőrje, aki nagy lendülettel ment bele a Palotakert felől szabályosan közlekedő Citroënt. Találkozásuktól a Citroen irányt váltott, és a sarkon lévő Családi Bolt falába csapódott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Betörte a kisbolt falát

Nagy károk keletkeztek

A Citroen becsapódásától a sarki abc fala beszakadt, de az üzlethelyiségen belül is súlyos károk keletkeztek.

Belül minden összetört

Nem állt meg

A gödöllői önkormányzat szerint a vétkes Opel tulajdonosa segítségnyújtás nélkül tovább hajtott a 3-as út irányába.

Kiadták az elsőfokú riasztást

Elsőfokú, citromsárga riasztást adott ki zivatarok kialakulása miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az érintett területeken jégeső is eshet, és nagy károkat okozhat az erős szél is.

Országos a riasztás

A szakadó eső miatt az egész országban érvényes az elsőfokú riasztás. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, de a csúszós utak és a heves esőzés miatt az utakon történő közlekedésre is figyelni kell. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Gödöllői baleset – Forrás: Facebook/Gödöllő