Egy idős férfi levélben fordult segítségért a megfújt létrája miatt. A 74 éves férfi a dombegyházi körzeti megbízotti iroda postaládájába dobta be a levelét, amely alapján az egyenruhások pár óra alatt kiderítették, ki lophatta el a létrát.

Levelet írt

Május 22-én, reggel egy idős dombegyházi férfi egy levelet dobott be a helyi körzeti megbízott postaládájába, miszerint a Mezőfi utcai házának az udvarából valaki elvitte a létráját. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Innen lopták el a létrát

Megtalálták a levelet

A dombegyházi körzeti megbízott reggel elolvasta a levelet, és rögtön értesítette a szolgálatban lévő munkatársait. A levelet átolvasták, majd felkeresték az idős bácsit.

Beszéltek a levélíróval

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei meghallgatták a 74 éves férfit, aki elmondta, hogy egy alumíniumlétrát kell keresniük. Eddig a létra a ház udvarán állt, de valaki azt onnan elvitte.

Elfogták a tolvajt

A mezőkovácsházi rendőrök pár órán belül elfogták a lopással gyanúsítható 29 éves dombegyházi férfit, akit ezután gyanúsítottként kihallgattak. Nem sokkal később a létrát is megtalálták, amelyet lefoglaltak, majd visszaadtak a jogos tulajdonosának.

Egy győri tolvaj egy bevásárlóközpontból lopott

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik egy másik tolvaj előkerítésében. Az ismeretlen elkövető egy győri bevásárlóközpontba ment be lopni.

Őt keresik a rendőrök

Győri tolvaj – Forrás: Police.hu

Árukat lopott

A rendőrség szerint a képen látható férfi április 29-én, 15 óra 20 perc körül azért ment be egy győri bevásárlóközpontba, hogy onnan  különféle árukat lopjon el. Ugyanakkor az elkövetőnek nem volt szerencséje, mert az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített róla.

Keresik

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pixabay