Nem először szerepel a rendőrség eltűnési listáján az a 16 éves lány, aki újból eltűnt egy budapesti, 8. kerületi gyermekotthonból. A fiatal Putnoki Ramóna Edinával együtt lóghatott meg az intézetből egy másik tinédzser is.

Ismét eltűnt a fiatal lány

Mint arról a BudaPestkönyéke.hu hírportál is beszámolt, nem először veszett nyoma a 16 éves Putnoki Ramóna Edinának, aki újabb és újabb alkalommal megszökik egy józsefvárosi gyermekotthonból. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A 8. kerületben tűntek el

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezt lehet tudni

A rendelkezésre álló adatok szerint a 16 éves Putnoki Ramóna Edina május 21-én, reggel tűnt el a józsefvárosi gyermekotthonból. Engedély nélkül ismeretlen helyre távozott, életjelet pedig azóta nem adott magáról.

Személyleírása

Putnoki Ramóna Edina körülbelül 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor fekete kabát, farmernadrág és sportcipő volt rajta.

Keresik a fiatal lányt

Putnoki Ramóna Edina – Forrás: Police.hu

Társa is eltűnt

Putnoki Ramóna Edinával egy időben tűnt el az intézményből Fazekas Adrienn is. A szintén 16 éves lány is május 21-én, délelőtt tűnt el a gyermekotthonból, azóta pedig nem került elő, életjelet nem adott magáról a lány. A rendőrök jelenleg is keresik.

Eltűnt Fazekas Adrienn

Eltűnt Fazekas Adrienn – Forrás: Police.hu

Nem tudni, milyen ruhát viselt

A rendőrség szerint Fazekas Adrienn körülbelül 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna hajú, szeme színe barna. Ugyanakkor az nem ismert, hogy eltűnésekor milyen ruha volt rajta.

Segítséget kértek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Fazekas Adriennt és Putnoki Ramóna Edinát felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Fazekas Adrienn – Forrás: Police.hu