A budapesti, 4. kerületi rendőrök elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint álnéven árult kábítószert a lakásában. A nyomozók szerint a díler marihuánát és hasist árult, a lefoglalt kábítószer értéke pedig meghaladta az 5 millió forintot.

Elfogták az újpesti dílert

A 4. kerületi nyomozók 2019. november 29-én fogták el a 34 éves Sz. Pétert, aki a nyomozás adatai szerint álnévvel árult az újpesti lakásában marihuánát és hasist. A nyomozás során a rendőrök több férfit is kihallgattak, akiknek Sz. Péter korábban kábítószert adott el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Újpesten árulta a drogot

1500 adagot találtak

A rendőrök házkutatást tartottak a férfi lakásán, ahol 1500 adagnak megfelelő, több mint egy kilogramm marihuánát, közel fél kilogramm hasist, továbbá 416 ezer forintot találtak. A lefoglalt kábítószerek feketepiaci értéke meghaladta az 5 millió forintot.

Több mint 1 kiló fű volt a dílernél

Termesztéssel is próbálkozott

Több növényt is nevelgetett a sátrában

5 millió forintot is lefoglaltak a rendőrök

Őrizetbe vették

Az újpesti nyomozók a kábítószerek mellett a drog adagolására használt eszközöket is lefoglalták. Ezt követően Sz. Pétert gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását. Az újpesti díler jelenleg is bűnügyi felügyelet alatt áll – tehát a férfi házi őrizetbe került.

Befejezték a nyomozást

Az újpesti rendőrök befejezték a nyomozás vizsgálati szakaszát, a keletkezett iratokat pedig megküldték az illetékes ügyészség számára. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: A lefoglalt kábítószer – Forrás: Police.hu