Amint arról beszámoltunk, csütörtök délután meghalt egy fél éves kisfiú, akit nevelőszülőkhöz került. A tragédia után két mentő, illetve mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, de az életét sajnos már nem tudták megmenteni. A gyermek halálát fulladás okozhatta.

Vizsgálják az esetet

Győrfi Pál, a mentők kommunikációs vezetője az esettel kapcsolatos azt közölte, hogy a csecsemő életét sajnos nem lehetett megmenteni, és szakértői vizsgálat tisztázza majd a halála okát.

Kikísérte a vendéget

Most kiderült, hogy a kisgyermek két másik gyerekkel együtt került nemrég a tarnaörsi nevelőszülőhöz. A házaspár gondos nevelőszülők voltak. Csütörtökön az egyik gyermeket éppen a gyámja látogatta, közben az anyuka etette a fél éves csöppséget, majd mikor a vendég távozásra készült és ő is befejezte az etetést: visszafektette a babát a kiságyba és kikísérte a kapuig a látogatót.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megfulladt a tápszertől

Pár perccel később mikor ránézett a fél éves kisfiúra, a gyermek már halott volt, aki valószínűleg a korábban elfogyasztott tápszer miatt fulladhatott meg. A kisfiút születése után emelték ki egy családból, ahol rettenetes körülmények között kellett volna élnie.

Kiemelték a családból

Édesanyja súlyos beteg, és összesen 16-an laktak volna egy fedél alatt. Ekkor került a csecsemő a tarnaörsi nevelőanya gondozása alá, akitől az esetet követően másik két örökbefogadott gyermekét is elvették. A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság az ügyben büntetőeljárást indított, a halál pontos okát a boncolás mondja majd ki.

Tragédia Nyíregyházán

Tavaly júniusban Nyíregyházán történt egy szörnyű tragédia. Az egyik  házaspár a két sajátja mellett másik két gyereket fogadott be az otthonába, vagyis ők lettek a nevelőszüleik. A gyerekek vacsoráztatása közben egy falat megakadt az egyik befogadott kisfiú torkán, amitől a gyerek megfulladt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Eltűnt

Az anya ezután lefektette az akkor már halott fiút, majd ő is aludni ment. Hajnalban felkelt, betette a halott fiút az autója csomagtartójába, a fiú testvérét pedig beleültette a gyerekülésbe és két napig autózott Nyíregyháza környékén. Sem a férje, sem a vér szerinti gyerekei nem tudták, hogy hol van.

Végezni akart magával

A nő állítólag a saját apját is felkereste, hogy elbúcsúzzon, öngyilkos akart lenni, ezt támasztja alá az is, hogy állítólag búcsúlevelet is találtak az autójában. A férje és a családja folyamatosan kereste a nőt. Végül szombat hajnalban talált rá a férje és az apósa egy erdőben. Ezután mentek el a férjével közösen a rendőrkapitányságra, ahol a férfi azzal ment be a rendőrségre, hogy egy holttest van a csomagtartóban.

Beszámítható volt

Az elmeorvosi vizsgálat szerint teljesen beszámítható a nevelőanya, és nem volt korlátozott abban, hogy felismerje a cselekedete súlyát, s annak következményeit.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: