Nevelőszülőknél halt meg egy hat hónapos kisfiú a Heves vármegyei Tarnaörsön. A tragédia még csütörtökön történt, két mentő és mentőhelikopter is volt a helyszínen, de már nem tudták megmenteni a gyermek életét. 

Nevelőszülők nevelték

Meghalt csütörtökön egy hat hónapos kisfiú Tarnaörsön. A gyermeket nevelőszülők nevelték, és két mentő, illetve mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, de az életét sajnos már nem tudták megmenteni. A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Vizsgálják az esetet

Győrfi Pál, a mentők kommunikációs vezetője az esettel kapcsolatos azt közölte, hogy a csecsemő életét sajnos nem lehetett megmenteni, és szakértői vizsgálat tisztázza majd a halála okát.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Büntetőeljárás indult

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is a tragédiával kapcsolatban, válaszukban azt közölték, hogy büntetőeljárást indítottak az ügyben, de annak részleteiről jelenleg nem adnak bővebb tájékoztatást.

Tragédia Várpalotán

Szörnyű tragédia történt egy várpalotai társasházban, ahol egy ötéves kisfiú, Benjámin veszítette életét tavaly márciusban. az óvodás egy kutyaláncot tekert a nyakára, amivel megfojtotta magát. Vélhetően egy szerencsétlen baleset történt, amit a felnőttek nagyobb odafigyelésével esetleg el lehetett volna kerülni. 

Tavaly júniusban Nyíregyházán történt egy szörnyű tragédia. Az egyik  házaspár a két sajátja mellett másik két gyereket fogadott be az otthonába, vagyis ők lettek a nevelőszüleik. A gyerekek vacsoráztatása közben egy falat megakadt az egyik befogadott kisfiú torkán, amitől a gyerek megfulladt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Eltűnt

Az anya ezután lefektette az akkor már halott fiút, majd ő is aludni ment. Hajnalban felkelt, betette a halott fiút az autója csomagtartójába, a fiú testvérét pedig beleültette a gyerekülésbe és két napig autózott Nyíregyháza környékén. Sem a férje, sem a vér szerinti gyerekei nem tudták, hogy hol van.

Végezni akart magával

A nő állítólag a saját apját is felkereste, hogy elbúcsúzzon, öngyilkos akart lenni, ezt támasztja alá az is, hogy állítólag búcsúlevelet is találtak az autójában. A férje és a családja folyamatosan kereste a nőt. Végül szombat hajnalban talált rá a férje és az apósa egy erdőben. Ezután mentek el a férjével közösen a rendőrkapitányságra, ahol a férfi azzal ment be a rendőrségre, hogy egy holttest van a csomagtartóban.

Beszámítható volt

Az elmeorvosi vizsgálat szerint teljesen beszámítható a nevelőanya, és nem volt korlátozott abban, hogy felismerje a cselekedete súlyát, s annak következményeit.

Kiemelt kép: illusztráció