Rablás lett az autóvásárlásból a Heves megyei Lőrinciben. A 21 éves srác kinézett magának egy jó autót a neten, elment megnézni, aztán úgy döntött mégsem veszi meg. Ezután lépett akcióba a két eladó. Brutális amit tettek.

Megtalálta álmai autóját

A 21 éves fiatalember napokig böngészte a használtautó értékesítő internetes oldalakat, aztán rátalált álmai autójára. Nem is volt nagyon messze tőle az eladó autó, a Heves megyei Lőrincibe ment el megnézni a kiszemelt verdát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Résen volt a srác

Amikor a srác megérkezett a helyszínre alaposan átnézte az autót. Legnagyobb meglepetésére két férfi volt az eladó, megpróbálták rábeszélni a vételre. Dicsérték az autót, ahogy az ilyenkor lenni szokott. A srác azonban résen volt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem tetszett neki az autó

Miután a fiú körbejárta az autót és meghallgatta a két eladó szövegét végül úgy döntött, hogy nem veszi meg az autót. Talán úgy érezte, hogy nincs minden rendben a verdával, de az is lehet, hogy egyszerűen csak élőben nem tetszett neki a jármű, ezért elállt a vásárlási szándékától, köszönt és elsétált.

Elvették a pénzét

A két eladó ekkor úgy döntött, most vagy soha! Utánna mentek, hogy elvegyék tőle azt a pénzt, amivel az autót akarta megvenni. “Ha az autó nem kellett neki, attól még elvehetjük a pénzét” – gondolták magukban.

Megfenyegették

Amikor utolértek a 21 éves srácot, követelték a pénzt. Földre rántották és végül az életveszélyes fenyegetés hatására a fiú nekik adta az összes megtakarított pénzét, amiből autót akart venni. Ezután a két férfi, mint akik jól végezték a dolgukat, zsebre vágták a lóvét és leléptek.

Nem jutott messze a két szemétláda

A srác gyorsan hívta a rendőrségtől, végül a helyi polgárőrök segítségévél a zsaruk rövid idő alatt azonosították a két elkövetőt, majd elrendelték körözésüket. Ennek köszönhetően a 29 éves férfit a bűncselekmény másnapján, 26 éves társát pedig rá egy napra fogták el a rendőrök.

Hat évet is kaphatnak

Mindkét lőrinci férfit rablás bűntett gyanúja miatt vették őrizetbe a rendőrök, és kezdeményezték a letartóztatásukat. Úgy tűnik a két eladó azt gondolta, bármit megtehetnek, végül rádöbbentek: nem és a börtönben találták magukat. Ha elítélik őket, akár 6 évig is rácsok mögött maradhatnak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció