Ahogy arról az elsők között beszámoltunk, múlt vasárnap egy ukrán férfi a társai kíséretében a gödöllői HÉV-en zaklatni kezdte a 21 éves Barbarát. Beszóltak neki, fogdosták a combját, majd fenyegették. A lány ezután felhívta az édesapját, aki a megállóban száumonkérte a zaklatókat. Egy tapétavágóval megvágta a zaklatót. A rendőrség letartóztatta az apát, a zaklatót elengedte. Másnap az apát is elengedték. Most friss hír, hogy a rendőrség szemtanúkat keres, pontosan tudni szeretnék, hogy mi történt a HÉV-en és az állomáson.

Molesztálni kezdték

Barbara Budapestről indult a Kerepesen lakó szüleihez, ám nem sokkal azután, hogy helyet foglalt az egyik széken, egy ukrán férfi elkezdte molesztálni. A kompánia valamivel később szállt fel, mint Barbara, ám amikor leültek mellé, el is szabadult a pokol. Hol ukránul, hol magyarul beszélgettek, kiabáltak, majd egyiküknek megtetszett a fiatal lány, akinek fogdosni kezdte a combját. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hívta az édesapját

A 21 éves lány a HÉV-ről felhívta a szüleit, akik lélekszakadva rohantak a megállóba. A lány leszállt Gödöllőn, az ukránok is mentek utána, de addigra odaértek a lány szülei is. Az édesapja kérte, hogy mutassa meg nekik, melyikük zaklatta, Barbara rámutatott a férfira. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Alpári stílus

Ekkor az apuka odament, hogy felelősségre vonja a zaklatót, ám ő ekkor sem vett vissza az alpári stílusból, sőt, elkezdte lökdösni Barbara apját, majd egy ütés is történt. Az édesapa ekkor elővett a zsebéből egy tapétavágó kést, azzal próbált védekezni. Miközben hadonászott, megvágta a zaklató nyakát.

Szemtanúkat keresnek

A rendőrség most kiadott egy friss közleményt. Ebben az áll, hogy a történtek és az előzmények teljes körű tisztázása érdekében szükség van azok felkutatására, akik 2024. február 4-én a 15 óra 38 perckor Budapest-Örs vezér térről induló, Mogyoródig közlekedő HÉV-szerelvény utolsó kocsijában utaztak, illetve tanúi voltak az ott történteknek. “Várjuk azok jelentkezését is, akik 2024. február 4-én, 16 óra körül szemtanúi voltak a kerepesi HÉV-megállóban történt eseménynek!” – írja a rendőrség.

Hívják a rendőrséget

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya kéri, hogy aki tanúja volt a HÉV-en vagy a megállóban történteknek, esetleg rögzítette az eseménysorokat, hívja a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-2362883 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” 06-80-555-111 zöld számán, vagy a 112 központi telefonszámon.

Életveszély

A rendőrség jelenleg életveszélyt okozó testi sértés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást Barbara édesapja ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció