Sírva tett vallomást a bíróságon Mácsik Zoltán felesége és lánya. A nyomtalanul eltűnt villanyszerelő családja biztos abban, hogy É. Imre állhat a családapa titokzatos eltűnése mögött. A családtagok sírtak a bíróságon.

Egy órára ment el otthonról

Három évvel ezelőtt, húsvétkor a mosonmagyaróvári Mácsik Zoltán nyomtalanul eltűnt. Reggel megcsókolta feleségét, és megnyugtatta, hogy egy órán belül otthon lesz, de soha többé nem ért haza. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A benzinkúton kapta volna meg a pénzt

Az abdai benzinkútnál találkozott volt munkatársával, É. Imrével, aki több millió forinttal tartozott neki. A vállalkozó megígérte Zoltánnak, hogy megadja tartozását, csak jöjjön el a töltőállomásra. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nyomtalanul eltűnt

A kényszerű randevút kamera is rögzítette, de azt, hogy utána mi történt, senki nem tudja. Zoltán eltűnt, É. Imrét pedig pár napra rá elkapták a rendőrök. A férfi 16 hónapig letartóztatásban volt.

Egy másik villanyszerelő is eltűnt

Az ellene zajló nyomozás alatt kiderült, hogy egy másik villanyszerelő, Orlik Vilmos halálához is köze lehet. Ő is kísértetiesen hasonló módon tűnt el, három évvel korábban.

Tagadja mindkét bűncselekményt

Életében utoljára ő is É.-vel találkozott. A jelenleg házi őrizetben lévő vádlott tagadja mindkét bűncselekmény elkövetését.  

Anya és lánya tett vallomást

Szerdán a bíróságon Mácsik Zoltán felesége és lánya tett vallomást. Mindketten azt mondták É. Imre a tettes.

Az asszony többször elsírta magát

Először Zoltán felesége, Márta tett tanúvallomást. Az asszony többször is elsírta magát, amikor felidézte férje eltűnésének napjait. Mint mondta, sosem bocsátja meg a férfinek, hogy elvette tőle a férjét. Már a rendőrségi bejelentés után érezte, hogy Zoltánnal szörnyűség történt, miután tudomást szerzett Vilmosról, sokkot kapott.

„Megállt az életük”

„Azóta megállt az életünk. Ott biztossá vált, hogy szörnyűség történt Zolival és ennek az embernek köze van hozzá. Ez az érzés azóta sem változott. Akkor fogtuk fel, hogy valami baj van vele, de nem gondoltuk, hogy többé soha nem látjuk, se holtan, se élve” – mondta zokogva az asszony.

Zoltán lánya is vallomást tett

Mácsik Zoltán lánya is biztos benne, hogy É. Imrének köze van apja eltűnéséhez: „Miatta nincs édesapám velünk” – mondta elcsukló hangon a lány. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Mácsik Zoltán és felesége – Forrás: RTL Klub