A Kellys kerékpár története egy szlovák testvérpárral kezdődött.  Peter és Braňo Divinec már gyermekkoruktól kezdve éltek-haltak a bringázásért, ám náluk ez a szenvedély nem múlott el az évek folyamán, sokkal inkább egyre erősödött. Ahogy a testvérpár cseperedett, úgy nőtt velük együtt a nagy terv is: egy olyan kerékpár készítése, amely sokoldalú, megbízható és nemcsak az aszfalton, de a nehezebb terepeken is megállja a helyét. Ezért eldöntötték, hogy céget alapítanak és a saját tervezésű kerékpárjaikkal örvendeztetik majd meg a szóban forgó hobbi szerelmeseit. A többi, ahogy mondani szokás, már történelem.

Nem volt megállás

Az ambiciózus testvérek mély alázattal viseltettek a küldetésük iránt. Nem „csupán” egy jól menő brand megalkotóivá szerettek volna avanzsálni, de a kerékpározás szenvedélyétől fűtött sportemberek minden lehetséges igényét szem előtt tartva kívánták megalkotni a saját bringakollekcióikat. Így születtek meg az első Kellys kerékpárok, amelyek ma is töretlen népszerűségnek örvendenek kicsik és nagyok körében, nemtől és kortól függetlenül.

Világhírnév és színes paletta

Ma a Kellys kerékpárok több mint 35 országban vannak jelen. Ha ez még nem is győzne meg teljesen a szóban forgó márka termékeinek nagyszerűségéről, érdemes tudnod, hogy e drótszamarak a kerékpározás minden lehetséges kategóriájában jelesre vizsgáztak. Városi közlekedés, nehézterepen való túrázás, országúti felhasználás? A Kellys kerékpárok gazdag skáláján garantáltan megtalálod azt a modellt, ami maximálisan passzol az elképzeléseidhez. Fitness, trekking, cross trekking? Kifejezetten hölgyeknek vagy uraknak, esetleg a család legifjabb tagjának való bringa? A Kellys kerékpár minden álmodat válóra váltja, méghozzá kifogástalan ár/érték arány mellett.

Célkeresztben a megbízhatóság

A Kellys kerékpárok megbízhatósága megkérdőjelezhetetlen. Az erős vázszerkezetük (ami természetesen különféle méretekben érhető el) és a strapabíróságuk előre borítékolja a hosszú távú használatot. Ha kedvet kaptál a vásárlához, nézz szét a Speedbike gazdag felhozatalában is, ahol a különféle méretű, színű és formavilágú kerékpárok valóságos arzenálja vár!

Miért pont a Speedbike?

Magyarország egyik legnépszerűbb kerékpár webáruházaként a Speedbike számos szakmai sikert könyvelhet el. A webshop mögött álló kiváló szaktudással rendelkező profik immáron több évtizede váltják valóra a kerékpározás szerelmeseinek minden kívánságát. A Speedbike kizárólag kiváló renoméval rendelkező márkák kerékpárjaival foglalkozik.  A változatos palettán természetesen nemcsak a hagyományos kerékpárokat, de a manapság oly nagy népszerűségnek örvendő e-bike-okat is megtalálhatod.

Ez a cikk támogatott tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent a Magyarország TOP10 legolvasottabb hírportálja között szereplő Kékvillogó.hu portálon, akkor kattintson ide! Áraink tetszeni fognak, ráadásul még 1 millió olvasót is tudunk garantálni a pr-cikkek kiemelésének.