Telefonon beszélt férjével az a várandós nő, miközben balesetet szenvedett Hajdú-Biharban kedd reggel. A 26 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy sem őt, sem magzatát nem tudták megmenteni.

Baleset Hajdúszovátnál

Kedd reggel halálos baleset történt Hajdúszovátnál. Egy 26 éves nő Debrecen felé közlekedett, amikor autója megpördült a kanyarban, majd átcsúszott a másik sávba. Összeütközött egy másik személygépkocsival, amely egy fának csapódva tört totálkárosra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lélegeztetőgépre kötött

A fiatal nő autója összeroncsolódott, a motor szinte teljesen megsemmisült. Még a baleset helyszínén ellátták erős fájdalomcsillapítóval, és lélegeztetőgépre kötötték.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gyermeket várt

Mint kiderült, Anita éppen gyermeket várt. A tragédia idején terhessége 6. hónapjában járt. Az ütközés után a fej- és mellkassérüléseket szenvedett kismamát ezután életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Nem tudták megmenteni őket

A traumatológiai centrumban ugyan az orvosok hosszasan küzdöttek a kismama és a magzat életéért, de mindketten elhunytak.

Nyáron házasodtak

Anita és Bence nyár elején házasodott össze, miután kiderült, hogy a fiatal nő babát vár. Az ifjú házasok boldogan várták első közös gyermeküket.

Férjével beszélt telefonon

Kedd reggel a teherautósofőrként dolgozó Bence éppen feleségével beszélt telefonon, amikor a baleset történt. „Éppen dolgoztam, amikor a feleségem felhívott telefonon az autójából. Ő vezetett. Mivel mindketten komolyan vettük a KRESZ-t, mindketten kihangosítóról beszéltünk” – mondta a Borsnak a gyászoló férj.

Megszakadt a beszélgetés

A kommunikáció viszont egy óvatlan pillanatban megszakadt. „Még hallottam a feleségem sikítozását, majd a csörömpölést. Azután azt hittem, hogy Anita letette a telefont, ezért többször is megpróbáltam visszahívni, de már nem sikerült”– mondta Bence.

Fiút vártak

Majd így folytatta: „Vártuk a gyermekünket. Azt már tudtuk, hogy fiú lesz, de még nem választottuk ki a nevét” –mondta a férfi, aki többet nem akart elárulni a baleset körülményeiről.

Gyászol a település

A házaspár egy Hajdú-Bihar megyei településen élt. A falu most egy emberként gyászolja a mindig mosolygós kismamát és a meg nem született kisfiút. A család egy ismerőse azt mondta, felfoghatatlannak tartja, hogy egyszerre két fiatal élet is ilyen hirtelen érjen véget. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a tragédia

Kiemelt kép: illusztráció