Hétfő óta keresi családja és a rendőrség Tóth Sárát, valamint Nagy Cintiát. A két kamaszlány az ipari kamerás felvételek szerint Nagykanizsán szállt fel a Budapestre tartó  Volánbuszra. Azóta szüleik semmit nem tudnak róluk. Cintia édesanyja, lánya eltűnése óta nyugtatókon él.

Eltűnt két kamasz

Két tinédzser barátnő tűnt el Nagykanizsáról, szüleiknek azóta se éjjelük, se nappaluk. A gyerekeket hétfő óta nem találják, már a rendőrség is keresi őket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Együtt indult el a két lány

„Tegnapelőtt, fél 12 előtt ment el a középső lányom, azzal az indokkal, hogy Sára, a másik eltűnt kislány, apukája felhívta a gyereket, vigyék vissza hozzájuk Sára holmiját. Együtt indultak el, de ki van kapcsolva a telefonja, és senki nem éri el.” – mondta a Ripostnak 13 éves Cintia édesanyja.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Felszálltak a buszra

Az édesanya azt mondta, annyit tudnak a lányokról, amit a Volán társaság kamerája vett fel 14:40-kor. „Felszálltak egy budapesti buszra. Voltak olyan információk, hogy továbbindultak Nyírbátorba, de egy ismerősünk sem lakik ott, ahova mehetnének”.

A rendőrség eltűntként keresi Tóth Sárát

Forrás: police.hu

Eltervezhették az eltűnést

Az asszony szerint a két lány kitervelhette a szökést és megbeszélték, hogy hová mennek el együtt. A szülőknek ötletük sincs, hová mehettek.

A rendőrség eltűntként körözi Nagy Cintiát

Forrás: police.hu

Üzent a lányának

„Minél előbb jelentkezz, mindenki aggódik érted! Szeretünk!” –Cintia anyukája a lányának.

Nyugtatókon él az édesanya

 „Nyugtatókon élek, nem tudok enni, aludni… Remélem, hogy minél előbb hazajön” – mondta sírva az aggódó édesanya.

Ha információd van a lányokról

Ha valaki tud valamit a két lányról, vagy látta őket, hívja a 112-es számot vagy keresse az édesanyát a 06 50 1273 053-as számon.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Tóth Sára, Nagy Cintia – Forrás: police.hu