Brutális támadás történt csütörtök este Budapesten, a Józsefvárosban. A szemtanúk egy vérző férfit láttak az utcán, aki egy lepedőt szorított a combjához és nagy fájdalmai voltak.

Vérző férfit találtak

A rendőrségre október 19-én 20 óra körül érkezett bejelentés, hogy a 8. kerületben, a Bókay János utcában egy férfit éles tárggyal megsebesítettek. A BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály járőrei néhány perccel később megjelentek a helyszínen és egy vérző férfit találtak, aki a vele történtekről semmit sem akart mondani a nekik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kórházba szállították

A férfit a kiérkező mentőknek átadták, akik helyszíni ellátást követően kórházba vitték. A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság könnyű testi sértés vétség miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Erősen sántított

„Hívjatok mentőt, mert meghalok” – így kért segítséget egy erősen vérző fiatal férfi járókelőktől Józsefvárosban. Az áldozat egy véres lepedőt tartott a combjához, erősen sántítva azt ismételgette, hogy valaki megsebesítette.

Stabil állapotban

Az Országos Mentőszolgálat azt a tájékoztatást adta a Blikknek, hogy a fiatal férfit ellátást követően stabil állapotban szállították kórházba.

Összevitatkoztak

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról februárban, hogy a Deák téren, két fiatalokból álló társaság egy lányon összevitatkozott. Ekkor fajult el a vita és K. Zsolt éles eszközzel megsebesítette a 18 éves Martint. 

Életveszélyes sérülések

Martint életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Két napig lélegeztetőgépen tartották, utána annyit javult az állapota, hogy képes volt önállóan lélegezni. A család, a rokonok és a barátok imaláncot indítottak Martin felépülése érdekében.

Egy százalék esély

Nem sokkal később már arról szóltak a hírek, hogy a fiúnak mindössze egy százalék az esélye a felépülésre. Az édesanya nem volt hajlandó beletörődni a lehetőségbe, hogy Martint elveszíti, de tisztában volt a helyzettel.

Feladta a küzdelmet

Másnap sajnos feladta a küzdelmet Martin szervezete. A szomorú hírt a fiú édesanyja jelentette be. Délben a családtagok feketére változtatták a Facebookon a profilképüket, és Kitti bejelentette fia halálát. „Kedves rokonok, ismerősök, Martin fiam itt hagyott minket” – fogalmazott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció