Egyik baleset követte a másikat az elmúlt pár órában: Méra közelében kisbusz és kamion karambolozott, az M5-ösönön trélerek borultak fel, az M7-esen két autó rohant egymásba, de Budapesten is több ütközés történt.

Kamion és kisbusz ütközött

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az M30-as autópályát Méra közelében – közölte a katasztrófavédelem szerdán. A közlemény szerint egy kamion és egy kisbusz karambolozott az M30-as autópálya Hidasnémeti felé vezető oldalán. A balesetnél az encsi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést, a mentők is megérkeztek a helyszínre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Karambol az M7-esen

Összeütközött két személyautó az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Szabadbattyánnál. A balesethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat és a Sárvíz Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkénteseit riasztották. Az egységek áramtalanították a gépkocsikat, amelyek a külső és a leállósávban vannak. A helyszínre érkeztek a mentők is. A forgalom egy sávon halad az érintett sztrádaszakaszon.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egymásba futott két autó Zuglóban

Összeütközött két személyautó Budapest 14. kerületében, a Kassai téren. A járművek akadályozzák a forgalmat, az egyik kereke kitört. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére.

Trélerek borultak fel az M5-ösön

Karambolozott két autószállító tréler az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Balástya és Szatymaz között, a 150. kilométernél. Az egyik jármű egy gépkocsit szállító utánfutót is vontatott, ez felborult az ütközés következtében. A műszaki mentést végző kisteleki és szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították a trélereket, és megszüntetik a forgalmi akadályt. A baleset miatt teljes szélességében lezárták az érintett sztrádaszakaszt, nagy a torlódás.

Kedd este oszlopnak hajtott egy autó Dunakeszin

Elhagyta az úttestet és árokba sodródott egy személyautó Dunakeszin, a Pallag utcába még kedden este. A jármű egy közvilágítási oszlopot is kidöntött. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, amely nem akadályozza a forgalmat.

Oszlopnak hajtott egy autó Budapest határában

Szintén kedden este egcsúszott a kanyarban és oszlopnak ütközött egy személyautó Budapest határában, a 22. kerületi Angeli utcában. Az oszlop a járműre dőlt. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére, ahova a mentőket is riasztották.

Halálos baleset Békésben

Személygépkocsi sodort el kerékpárost Szarvas határában. A kerékpáros életét vesztette, derült ki a rendőrség tájékoztatásából Békés vármegyében, Szarvas határában, a Nagyszénás felé vezető úton 2023. augusztus 1-jén 17 óra körül személygépkocsi kerékpárost sodort el.

Biciklis halt meg

A kerékpáros a helyszínen életét vesztette. A rendőrség az utat teljes szélességében lezárta és vizsgálja a baleset okát, körülményeit. A forgalmat a csabacsűdi átkötő útra terelték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt két: M5-ös autpálya, illusztráció