Borzalmas dolgot művel a saját, idős szüleivel egy férfi Bács-Kiskun megyében. Folyamatosan fenyegette és bántalmazta őket, ha nem adtak neki kábítószerre pénzt.

Vádemelés

Az ügyészség beszámolója szerint most a Kiskunhalasi Járási Ügyészség kapcsolati erőszak és más bűncselekmények miatt vádat a szüleit kínzó férfival szemben. A függő férfi egy háztartásban élt a szülőkkel, ha pedig kapott anyagra pénzt, akkor megfenyegette őket, hogy rájuk gyújta a házat, továbbá több alkalommal, súlyosan is bántalmazta őket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Drogozott

A vádirat szerint a szülei háztartásában élő kiskunhalasi férfi rendszeresen fogyasztott kristályt, herbált és extasyt, ami miatt az indulatait huzamosabb ideje nem tudta kezelni.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sóvárgás

A férfi a szer utáni sóvárgás állapotában 2022 őszén rendszeresen pénzt kért szüleitől és ha nem kapta meg, ingerültté, dühössé vált, derült ki az ügyészség által közzétett közleményből.

Fenyegetés

Miközben ordítozva szidalmazta őket, többször azzal fenyegette az szülőket, hogy kioltja az életüket, sőt azt is mondta, hogy rájuk gyújtja a házat.

Bántalmazta az apját

2022 novemberében az édesapja nem adott neki pénzt, ezért a férfi bosszúból teljes súllyal ráugrott a bottal közlekedő apja lábfejére, amellyel hónapokon át visszatérő fájdalmat okozott. 

Az anyját is lökdöste

Az elkövető néhány héttel később szóváltást követően az édesanyját lökdösni kezdte, majd az asszony védelmére kelő, mozgásában korlátozott apját kétszer ököllel fejbe ütötte. A férfit emellett többször készpénzt és húst is lopott a szüleitől.

Erőszak, zaklatás

Az ügyészség a férfit kapcsolati erőszak bűntettével, továbbá zaklatás, kábítószer birtoklás és lopás vétségével vádolja, és vele szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta. A letartóztatásban lévő férfi bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Álmában fosztottak ki egy idős nénit Révfülöpön: a betörők az egész házat felforgatták, hihetetlen, hogy jutottak be

Kiemelt kép: Illusztráció