Mentőben született meg egy 4 kilós kisfiú szerda reggel Ócsán. Az édesanyával már nem tudtak beérni a kórházba.

„39. hetében levő kismama kérte a mentők segítségét szerda hajnalban Ócsán, mert fájásai egyre gyakorivá váltak” – írt az Országos Mentőszolgálat.

„Rutinos mentésirányítón bajtársunk azonnal riasztotta a legközelebbi eset kocsit és a Cerny Alapítvány rohamkocsiját, amíg vonalban maradt a bejelentővel.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A perceken belül kiérkező mentők megvizsgálták az édesanyát, akinél meg is indult a szülés. A szakemberek végül a mentőben segítették világra az egészséges, 4000 gramm súlyú kisfiút, aki azonnal felsírt.

A két egység stabil állapotban szállíthatta kórházba az édesanyát és gyermekét! Az újszülöttnek boldog, egészséges életet kívánunk, az édesanyának és bajtársainknak gratulálunk!” – olvasható a Facebook bejegyzésben.

Kiemelt kép: Illusztráció