A Szakma Kiváló Tanulója Verseny első helyezettje volt idén mezőgazdasági gépész kategóriában az a fiú, aki vasárnap éjjel vesztette életét egy borzalmas balesetben.

Földúton ment

Kiváló karrier állt azelőtt a 17 éves fiatal előtt, aki vasárnap késő este Füzesabonynál vesztette életét. A fiú egy 20 éves női ismerősével autózott egy mezőgazdasági úton egy tanya közelében, amikor eddig ismeretlen okokból az autó letért az útról, az árkon át többször átfordult, majd a búzatáblában állt meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem voltak bekötve

Sem a sofőr, sem női utasa nem használta a biztonsági övet. Mindketten kirepültek a kocsiból, egyiküket a jármű mellett, másikukat a kocsi alatt találták meg a helyszínre érkező füzesabonyi tűzoltók. Mindkét fiatal életét vesztette a balesetben.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Díjat kapott

Kiderült, az autót vezető Balázs mátramindszenti volt és Pétervásárára járt iskolába. Idén ő nyerte meg a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt a mezőgazdasági gépész kategóriában – írja a Bors.

Büszke volt az autóra

A fiatal fiú mindössze egy hónappal ezelőtt osztott meg egy fotót arról az autóról, ami végül a halálát okozta.

Aranyérem

Áprilisban Csongrádon, a mezőgazdasági gépészek SZKTV versenyén szerepelt, ezt követően a Hungexpon, a Szakma Sztár Fesztiválon vehetett át aranyérmet. Balázs, az ÉASzC Pétervásárai Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tanulója még egy különdíjat is bezsebelt az idei versenyen, így tanárai, családja és ismerősei méltán büszkék lehettek rá.

„Mennyi jót csináltunk együtt”

A borzalmas tragédia hallatán az ismerősök és barátok teljesen összeroppantak, egyelőre még fel sem fogták a történteket.

Búcsúznak a barátok

„Barátom! Mennyi jót csináltunk mi együtt és most itt hagytál! Sosem felejtelek el!” – írta egy barátja. „Itt hagytál BARÁTOM! Nyugodj békében, nagyon sajnállak, bárcsak itt lennél!” „Szívünkben örökre élsz! Szeretünk!” – búcsúztak a fiútól.

Két fiatal az áldozat Füzesabonynál

Ahogy írtunk róla, a Füzesabony és Pusztaszikszó közötti bekötőúton vasárnap este 20 óra 50 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó letért az útról és az árokba borult. A baleset következtében a járműben utazó 20 éves nő és 17 éves fiú a helyszínen életét vesztette.

Csak hétfőre állt helyre a rend

Az érintett útszakaszon a rendőrség tájékoztatása szerint csak hétfőre virradóra, 2 órakor állt helyre a forgalom. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: police.hu