A szomszédok sosem gondolták volna Zsófiról, hogy magára hagyná imádott kislányát.

Megdöbbentek

Káposztásmegyeren, a Szabolcsi Bence téren július 3-án egy fiatal nő öngyilkos lett. A 35 éves F. Zsófia kiugrott egy 10 emeletes panel 7. emeletéről. A szomszédok döbbenten állnak az eset előtt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mindent lezártak

„Én már csak arra értem haza hétfőn, hogy itt állnak a rendőrök, akik lezárták a környéket” – mesélte Zsolt, aki évek óta abban a panelben él, ahonnan kiugrott az asszony.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hárman laktak együtt

„Amikor bementem a házba, a lakók mesélték, hogy nemrég az egyik szomszédunk öngyilkos lett. Utána tudtam meg, hogy kiről van szó… Én látásból ismerem Zsófiékat. Az édesanyjával és a testvérével, illetve az ötéves kislányával élt egy lakásban” – tette hozzá.

Betegségei voltak

A nő arról az emeletről ugrott, ahol laktak. „Többször találkoztam velük, mindig a kislánnyal volt” – mesélte tovább a szomszéd. – „Úgy tudom, hogy pszichés betegséggel küzdött, amit kezeltek is. Amikor találkoztunk, mindig egy kicsit zavart volt. Nagyon sajnálom őket, hiszen a gyermek így anya nélkül maradt…” – írja a Bors.

Vizsgálódnak

A rendőrség közlése szerint bűncselekményre, idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel. A BRFK közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

Másik eset

Ahogy a BudaPestkörnyéke.hu is hírt adott róla, öngyilkos lett egy férfi Budapesten, a Szentendrei út egyik panelházából vetette ki magát. Az ott lakókat megrázták a történtek, és kiderült, nem sokon múlt, hogy mások élete is veszélybe kerüljön. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy furgon szélvédőjébe csapódott

A tragédia szerdán, 15 óra körül történt. Egy 15 emeletes házból zuhant a mélybe egy személy, aki egy fehér furgon szélvédőjébe csapódott, onnan pedig a járdára esett.

Letakart holttest az utcán

Több rendőrautó, helyszínelők, mentősök lepték el Óbuda egyik utcáját, és sokan látták a letakart holttestet.

15 óra 40 perckor érkezett a bejelentés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint szerda délután 15 óra 40 perckor bejelentés érkezett a BRFK Tevékenység-irányítási Központ ügyeletére, hogy a Budapest, 3. kerület Szentendrei út 34. szám alatti lakóházból egy férfi kizuhant.

Öngyilkosság történt

A rendőrség helyszíni- és halottszemlét tartott, amely során az idegenkezűség gyanúja nem merült fel. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit – közölték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítségre van szüksége

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Kiemelt kép: illusztráció