Vasárnap este kilenc órakor 20 éves nő és 17 éves fiú halt meg az árokba borult autóban Füzesabonynál, 10 óra után egy kerékpárját sötétben toló 88 éves férfit gázoltak halálra Kecskemét közelében, Püspökladánynál a felüljáróról zuhant le egy autó.

Durva baleset Püspökladánynál

Felüljáróról zuhant le egy autó Püspökladánynál – közölte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel hétfőn, kevéssel nulla óra után. A jármű lesodródott a 4-es út egyik felüljárójáról, és lezuhant. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Láncfűrésszel vágtak utat

A fás, bokros területen a tűzoltók láncfűrésszel vágtak utat maguknak az autóhoz – írták. A gépkocsiban ketten utaztak, mindkettőjüket átadták a mentőknek – áll a közleményben.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Két fiatal az áldozat Füzesabonynál

A Füzesabony és Pusztaszikszó közötti bekötőúton vasárnap este 20 óra 50 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó letért az útról és az árokba borult. A baleset következtében a járműben utazó 20 éves nő és 17 éves fiú a helyszínen életét vesztette.

Csak hétfőre állt helyre a rend

Az érintett útszakaszon a rendőrség tájékoztatása szerint csak hétfőre virradóra, 2 órakor állt helyre a forgalom.

Láthatósági mellény nélkül

A 445-ös számú főút 2500-as méterénél július 9-én 22 óra 17 perckor egy kisteherautó elütött egy kivilágítatlan kerékpárt toló és láthatósági mellényt nem viselő 88 éves férfit.

A helyszínen meghalt

A gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés idejére a rendőrök a főutat félpályán lezárták.

Egy ember meghalt

Mint megírtuk egy Szekszárd irányába közlekedő személyautó egy műszaki hibás jármű kikerülése közben egy szemből érkező nyergesvontatónak ütközött, majd megpördült és egy másik autónak is nekiütközött. A rendőrség tájékoztatása szerint a tragédiában egy ember még a helyszínen életét vesztette, többen pedig megsérültek.

Felismerhetetlenségig összeroncsolódott

Az ütközés során a személyautó gyakorlatilag a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, az utat mindenhol a kocsiból leszakadó törmelékek borították. A helyszínelés idejére az M9-es autóút teljes szélességében lezárták, egy ideig rendőrök irányították a forgalmat, az arra közlekedőket pedig az M6-os csomópont fel és – lehajtó útjaira terelték. A forgalomkorlátozást végül 2023. július 8-án éjjel 2 óra 10 perckor oldották fel.

Az M7-esen is baleset történt

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint két gépkocsi ütközött össze az M7-es autópálya 80-as kilométerszelvényénél, Polgárdi térségében, a Balaton felé vezető irányban. A járművekben összesen négyen utaztak. A balesethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltók és a sárszentmihályi Sárvíz önkéntes egyesület tűzoltói mellett a társhatóságok is kiérkeztek. Az érintett útszakaszon egy sávon, irányítás mellett halad a forgalom.

Pótkocsik lángoltak Dágon

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett három pótkocsi Dágon, az Ady Endre utcában. Az esztergomi, a nyergesújfalui és a bajnai hivatásos, valamint a sárisápi és a bajnai önkéntes tűzoltókat riasztották a tűzesethez. Az egységek eloltották a lángokat, jelenleg az utómunkálatokat végzik a helyszínen, közölte szintén a Katasztrófavédelem.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: police.hu/Illusztráció