Három férfi garázdálkodott a hetedik kerületben. A megtámadott férfival először csak kiabáltak, végül tettlegességig fajultak a dolgok.

Közel egy éve történt

Tavaly január 8-áról 9-ére virradó éjjel történt az az eset, amelynek kapcsán hamarosan ítélet születhet. Egy 7. kerületi szórakozóhelyen három férfi keveredett szóváltásba egy negyedik férfival. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt akarták először a támadók

A támadók a negyedik férfit felszólították, hogy távozzon a szórakozóhelyről. Közben szidalmazták is a sértettet. A férfi az utcára vezető lépcső felé vette az irányt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Követték

A három férfi követte a kijárat felé igyekvő férfit. Kiabáltak és meg is fenyegették, hogy megszurkálják és megverik. A biztonsági szolgálat emberei nem nézték tétlenül a dolgot.

Ezt történt ezután

A biztonsági őrök kiszorították a férfiakat a szórakozóhelyről. Itt azonban nem értek véget az események. Egy 33 éves férfi egy éles eszközzel hasi tájékon megsebezte a megtámadott férfit. 28 éves társuk ezt követően megütötte a bántalmazott személyt.

Nem hagyták békén

A férfival a harmadik 39 éves vádlott kiabált. Fenyegette és szidta, így bátorította két társát. A támadók végül elhagyták a helyszínt.

Ezek is érdekelhetnek!

Nem úszták meg

A rendőrök azonosították a támadókat, és két héten belül el is fogták. A bántalmazott férfi a szórakozóhelyen kért segítséget. Sérülése nyolc napon túl gyógyulónak minősült.

Ez a vád a támadókkal szemben

Az Ügyészség beszámolójából kiderül, hogy a 33 éves férfit súlyos testi sértéssel, továbbá társtettesként csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdasággal vádolják. A két társa visszaesőnek számít, korábban is meggyűlt már a bajuk a törvénnyel. A 28 éves férfit visszaeső társtettesként, a 39 éves támadót pedig többszörös visszaeső bűnsegédként aposztrofálták.

Börtönt kaphatnak

A támadók várhatóan börtönbüntetést kaphatnak. A 28 éves vádlottat még feltételesen sem engedhetik szabadlábra. Ennek oka az, hogy a korábbi büntetésének letöltését sem kezdte meg. A 33 és 39 éves férfi bűnügyi felügyelet alatt áll jelenleg is, míg a 28 éves támadót más ügyből kifolyólag tartják elzárva. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A szórakozóhely előtt történtek egy részét felvette egy kamera

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív