A 23 éves nigériai származású, de Budapesten tanuló egyetemista szeretett prostikhoz járni, azonban fizetni nem akart. Amikor pénzt kértek tőle megverte és megerőszakolta a lányokat. A férfi összesen hat nőt támadott meg 2019 augusztusa és tavaly május között. Most 12 évet kaphat és végleg kitiltanák az országból.

Tagadta az erőszakot

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a 24.hu megkeresésére azt közölte, hogy a vádlott elismerte, hogy szexuális szolgáltatást kért a hölgyektől, de az erőszakot minden esetben tagadta. A férfi akár 12 év börtönt is kaphat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy örömlány jelentette fel

A Magyarországon jogszerűen tartózkodó fiatalembert április 11-én jelentette fel az egyik prostituált. Ez volt az az eset, amikor a férfi az előre megbeszélt találkozó után felment az örömlány erzsébetvárosi lakásába és ott erőszakoskodott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem akart fizetni

A nő előre kérte a megbeszélt összeget a szexuális szolgáltatásért , azonban a férfi nem akart fizetni, ezért a nő elküldte. A nigériai férfi nem akart a lakásból elmenni; a nőt fojtogatta, megerőszakolta, majd elmenekült.

Megverte a nőket

A prostituált feljelentése után fény derült a nigériai egyetemista többi bűncselekményére is. Kiderült, hogy az első 2019 augusztus közepén történt esetnél a férfi még előre kifizette az örömlánynak a kért összeget, azonban a szexuális aktus végeztével megverte a nőt, és a nála lévő pénzt a szolgáltatás díjával együtt elvette tőle.

Rátámadt a nőkre

Az ezt követő alkalmaknál a férfi a nők kérése ellenére sem adta át előzetesen a szolgáltatás díját, hanem azt az aktus után kívánta megfizetni. Amikor emiatt a nők megtagadták, hogy szolgáltatást nyújtsanak, akkor rájuk támadt. Legtöbb esetben fojtogatta, bántalmazta őket, az egyiküket késsel fenyegette.

Elmenekült a helyszínről

Három esetben az áldozatok kitartó védekezése – illetve részben a kedvezőtlen helyszín miatt – az egyetemista vagy felhagyott a nők bántalmazásával, vagy adott esetben az áldozatának sikerült elmenekülnie a helyszínről.

Verte a nőket

Két esetben azonban addig verte a nőket, amíg leküzdötte az ellenállásukat, majd a bántalmazás következtében elgyengült és megfélemlített nők állapotát kihasználva megerőszakolta őket.

Kitiltanák az országból

Az ügyészség letöltendő börtönt kért a négyrendbeli szexuális erőszakkal – ebből 2 esetben kísérlet -, aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértésével, valamint rablással vádolt férfire azzal, hogy véglegesen tiltsák ki Magyarország területéről. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a férfi elfogásáról készült videó

Kiemelt kép: részlet a videóból