El akart rabolni egy férfi egy fiatal lányt Alsónémediben. Először megütötte, majd az autójába akarta tuszkolni. A rendőrök hajtóvadászatot indítottak.

Megütötte a lányt

A 27 éves dunakeszi férfi 2023. december 17-én 12 óra körül Alsónémediben, a Fő úton keveredett szóváltásba egy fiatal lánnyal. Megütötte, majd a hajánál fogva egy, a közelben lévő, PAFXZ97E német rendszámú kocsihoz vonszolta.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sikerült elszöknie

Ezután megpróbálta beültetni. A dulakodás közben a lánynak sikerült kiszabadulnia a fogásból, egy közeli pékségbe menekült, és ott kért segítséget, miközben támadója elhajtott a helyszínről.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Csicsák Zoltánt nagy erőkkel keresik

Forrás: police.hu

Nem találják a férfit

A rendőrök minden lehetséges helyen keresték, de ez idáig nem akadtak a nyomára. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a 13000/1082/2023. bűnügyi számon folytat nyomozást személyi szabadság megsértésének bűntette miatt – írja a police.hu.

Itt lehet jelenteni

Elrendelték a férfi körözését, egyúttal kérik, hogy aki jelenlegi tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívón.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: